Adevărul NEFARDAT despre cine este ŞEFUL în FAMILIA Iohannis

Adevărul NEFARDAT despre cine este ŞEFUL în FAMILIA Iohannis

Când am publicat acest material, pe 13 februarie, mulți s-au grăbit să ne critice. Se pare că realitatea ne-a dat dreptate.

Ne aşteaptă vremuri grele, dragi români!

Ceea ce noi am bănuit încă de când Klaus Iohannis era în PNL unul dintre favoriţii lui Crin Antonescu. Şi de când anumite decizii luate peste noapte au stârnit suspiciuni. Fiind interpretate ca lovituri politice. Un exemplu este decizia demisiei de după alegerile europarlamentare. Răzgândită peste noapte şi transformată într-o lovitură de palat. Antonescu a fost lăsat în offsaid. Iohannis a câştigat. Şi toate acestea graţie ambiţiei ciudate a unei singure persoane. Mare admiratoare, aproape obsedată, între alte manii, de fosta familie regală a României. 

Da, este vorba de actuala primă doamnă, Carmen Iohannis. Două zile petrecute în Sibiu şi pleci lămurit. Chiar şi într-un oraş care se trezeşte şi vede lucrurile după alt meridian decât Bucureştiul, oamenii judecă chestiunile de can-can după aceleaşi reguli. Într-un limbaj mult mai decent, desigur. Însă, spuse şi aşa ardeleneşte, cu zâmbet discret şi ironic în colţul gurii, amănuntele şi adevărurile despre cine este şeful în cuplul Iohannis nu lasă loc de interpretare.

Omul care are ultimul cuvânt este doamna Carmen. Ajunsă, iată, printr-un miracol petrecut în 16 noiembrie, chiar prima doamnă a ţării. 

Oamenii din Sibiu spun multe lucruri. Multe destul de neplăcute. Chiar despre de ce sunt aşa distanţi părinţii actualului preşedinte. Însă nu băgăm mâna în foc şi nici hangerul în sufletul omului. 

Dar despre faptul că doamna Carmen l-a împins de la spate să candideze la primărie putem spune. Şi mai apoi la preşedinţie. Că toată lumea ştie în Sibiu că ea este cabinetul doi. 

Iar lucrurile încep să se cam devoaleze şi la Bucureşti. În pofida unei false discreţii de doi lei. Rol pe care îl joacă ambiţioasa madam Iohannis. Cea cu rochiile cam scurte. Şi foarte dornică de publicitate indirectă. De când a fost ales Klaus Iohannis preşedinte de către români, domna Carmen este preşedinta presei glossy. Dar nu numai. Este promovată non-stop pe net. Cu o frecvenţă de divă. Ne spunea un şmecher atent la monitorizări de gen că n-au apărut, în total, în 10 ani, atâtea ştiri, articole, articolaşe, însemnări şi alte instrumente de pomenire, despre Maria Băsescu, câte au apărut în nici două luni despre noua Primă Doamnă Iohannis.

Omul a început să fie atent la aspectul ăsta de la faza când madam Iohannis a făcut gafa cu pozele postate pe Facebook. Cont de Facebook renegat imediat. În mod mincinos.

Tot omul ăsta ne-a atras atenţia şi asupra unui amănunt observat de mulţi, dar pus pe seama emoţiilor prilejuite de solemnitatea momentului. La ceremonia de preluare a mandatului de la Cotroceni, Carmen Iohannis, cu paharul de şampanie în mână, a luat-o înaintea soţului, fără să se sesizeze. Ca un fapt normal. Nicio clipă n-a dat semne că a observat inadecvarea. Aşa că, la mutarea către rândul doi de persoane, Klaus Iohannis a trebuit să facă un pas mai lung şi mai decis pentru a o lua în faţa doamnei profesoare.

Sunt multe lucruri de spus. Şi sperăm că de azi încolo vor fi şi alţii mai atenţi nu la aceste aspecte care ţin mai degrabă de secţiunea life, ci de implicarea doamnei în decizii concrete. 

Despre numiri de oameni în funcţii şi decizii de stat. Aici e pericolul mare. Pentru că, se pare, nişte butoane reci şi umbroase acţionează în spatele acestei doamne. 

Carmen Iohannis, emoționată alături de românii din Franța...

Carmen Iohannis l-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis în vizita la Paris deşi n-a fost vizită de stat. S-a întâlnit, marți, cu românii care trăiesc în Franța. Într-un interviu acordat postului Prima TV, prima doamnă a mărturisit că a emoționat-o faptul că atât de mulți români au venit să stea de vorbă cu cuplul prezidențial și că este recunoscătoare față de românii din diaspora, care au stat la coadă ore în șir la alegerile prezidențiale de anul trecut, pentru a-l vota pe actualul șef de stat.

„Da, am fost alături de cei care au votat în 16 noiembrie. Ne-a durut sufletul să-i vedem câte ore au trebuit să stea în ploaie, dar și în ce condiții și… sigur că suntem emoționați. Mai emoționați ca aici nu putem fi nicăieri pentru că sunt oameni dragi care au fost alături de noi și de care ne bucurăm acum în premieră”, a declarat aceasta.

Prima doamnă a vorbit și despre cum își va împărți timpul între București și Sibiu, unde predă limba engleză la o școală, menționând că planurile nu sunt definitivate. „Mi-am organizat în așa fel orele la școală încât să mai pot pleca din când în când, să fac și altceva, nu doar școală”, a spus aceasta.

Întrebată dacă rămâne la Sibiu momentan, Carmen Iohannis a răspuns: „Da, rămân două zile la școală la Sibiu și restul… probabil… o să mă mut la București sau mai vedem. Când o să avem și noi un loc acolo în București, o să mai vedem.”

Carmen Iohannis l-a însoţit pe preşedinte chiar şi la Bruxelles. Acolo chiar că nu avea ce căuta...



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...