Alcooluța, FEMEIA-CAPRĂ între partid și DNA/În Oltenia, pesediștii nu-i mai spun DNA ci NEIA

Alcooluța, FEMEIA-CAPRĂ între partid și DNA/În Oltenia, pesediștii nu-i mai spun DNA ci NEIA

Alcooluța Vasilescu încă nu s-a trezit din babardeala din 16 noiembrie. La ea, la Craiova, timpul a rămas pe loc din 15. Când încă aveau președinte care bea cola și mânca popcorn. Pardon, în cazul lui Ponta s-ar putea să fi fost, având în vedere relația neostilă cu Năstase, popo-corn.

„Sunt mulți care fac joc de glezne și se roagă că poate o să ne ia DNA-ul, pentru că au văzut că nu am scăzut în procente după alegerile prezidențiale pe care, din păcate, candidatul nostru le-a pierdut. Victor Ponta a bătut în Craiova, singurul centru universitar din România unde a câștigat, iar din județul Dolj a luat cel mai mare număr de voturi.

De asemenea, sunt mulți care încă mai speră ca această echipă o să se încaiere, o să se spargă și, eventual, să câștige altcineva. Eu vreau să vă asigur că suntem puternici, suntem câștigători și, în toate bătăliile de acum înainte, ne vom face datoria față de partid“, a declarat Lia Olguța Vasilescu la Reuniunea Comitetului Executiv al PSD Dolj.

Cică, în ultima vreme, pesediștii din Oltenia au rebotezat DNA. Îi spun NEIA. Dar nu îi spun și Alcooluței. Nu s-ar mai trezi...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu