Alcooluța, FEMEIA-CAPRĂ între partid și DNA/În Oltenia, pesediștii nu-i mai spun DNA ci NEIA

Alcooluța, FEMEIA-CAPRĂ între partid și DNA/În Oltenia, pesediștii nu-i mai spun DNA ci NEIA

Alcooluța Vasilescu încă nu s-a trezit din babardeala din 16 noiembrie. La ea, la Craiova, timpul a rămas pe loc din 15. Când încă aveau președinte care bea cola și mânca popcorn. Pardon, în cazul lui Ponta s-ar putea să fi fost, având în vedere relația neostilă cu Năstase, popo-corn.

„Sunt mulți care fac joc de glezne și se roagă că poate o să ne ia DNA-ul, pentru că au văzut că nu am scăzut în procente după alegerile prezidențiale pe care, din păcate, candidatul nostru le-a pierdut. Victor Ponta a bătut în Craiova, singurul centru universitar din România unde a câștigat, iar din județul Dolj a luat cel mai mare număr de voturi.

De asemenea, sunt mulți care încă mai speră ca această echipă o să se încaiere, o să se spargă și, eventual, să câștige altcineva. Eu vreau să vă asigur că suntem puternici, suntem câștigători și, în toate bătăliile de acum înainte, ne vom face datoria față de partid“, a declarat Lia Olguța Vasilescu la Reuniunea Comitetului Executiv al PSD Dolj.

Cică, în ultima vreme, pesediștii din Oltenia au rebotezat DNA. Îi spun NEIA. Dar nu îi spun și Alcooluței. Nu s-ar mai trezi...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată sfidarea României...

2 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 România are 18 miliardari, cu 7 mai mulți decât anul trecut