Băieți, feriți-vă, Ficusul începe să devină Președinte! Un gest care spune multe...

Băieți, feriți-vă, Ficusul începe să devină Președinte! Un gest care spune multe...

Pericol, băieți! Klaus Iohannis începe să devină președinte! Și dacă-l mai concediază și pe ciolanul afumat FSB Dan Mihalache va fi chiar periculos! Știți că noi aici la Comisarul, mai ales după numirea lui Mihalache și promovarea de prost gust a nevestei prezidențiale, n-am prea avut cuvinte de laudă la adresa sasului. 

Iată însă un gest simbolic care ne-a făcut să ciulim urechile. Nu, nu este vorba despre mersul de câteva minute prin Piață. Vorbim despre un eveniment pe care l-a găzduit luni președintele. Deși, dată fiind situația de criză prin care trece țara, putea să amâne evenimentul. Și nimeni nu s-ar fi supărat. El n-a făcut-o. Și asta spune multe. Are nervi tari, săsălăul!

Total destins, natural și uman. În plină criză guvernamentală, cu toți ochii rechinilor ațintiți asupra sa, Iohannis s-a întreținut aproape două ore cu 26 de români deosebiți pe care i-a decorat. Cu 26 de Tezaure Umane Vii. Adică interpreți populari, creatori de măști populare, cojocari, dansatori populari, păstrători și continuatori ai tradițiilor populare românești. A stat cu ei, i-a ascultat, a făcut poze, i-a băgat în seamă, cum se spune, la superlativ.

După aceea s-a dus să se întâlnească iar cu Dragnea, Firea, Saltelista, Blaga și alte lighioane aflate în zvârcolire...Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...

5 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat