Băsescu, pe 13 septembrie 2014: Ponta şi-a făcut casă la Cornu ca să spele banii

Băsescu, pe 13 septembrie 2014: Ponta şi-a făcut casă la Cornu ca să spele banii

Victor Ponta, premierul penal al României, și-a trecut, în sfârșit, în declarația de avere, casa de vacanță de la Cornu. Pe care a început s-o construiască, împreună cu soția sa, Daciana Sârbu, încă din 2010. Dar, ca de obicei când vine vorba despre un penal, Ponta n-a spus cu ce bani a plătit lucrarea. Reluăm o declarație făcută de fostul președinte al statului, Traian Băsescu, pe 13 septembrie 2014, pe acest subiect. Care, spun sursele noastre, a devenit foarte fierbinte pe masa procurorilor care anchetează Dosarul CUMNATUL. Exact în sensul celor spuse de Băsescu.

Traian Băsescu a lansat atunci o acuzaţie neaşteptată la adresa lui Victor Ponta: premierul şi-a făcut casă la Cornu „ca să spele banii, că în construcţii se spală cel mai bine banii”.

„A făcut-o (casa lui Ponta de la Cornu -n.r.) ca să spele banii, că în construcţii se spală cel mai bine banii”, a spus râzând şeful statului, fără a face alte precizări.

La momentul la care Băsescu a făcut această declarație în declarația de avere a lui Ponta nu figura nicio casă!

Noua Declarație de Avere o puteți consulta aici. Ca de obicei, Ponta nu spune adevărul până la capăt. Nu spune cui a donat casa de vacanță din Gorj și nu spune cui a vândut cele două apartamente cumpărate din banii primiți șpagă de la Șova.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

4 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!

5 În față, tot cu găuri?