BIOGRAFIE: Viitorul ministru pentru Diaspora - specializat în fizioterapie, producător TV, fost şef MTV

BIOGRAFIE: Viitorul ministru pentru Diaspora - specializat în fizioterapie, producător TV, fost şef MTV

 • Home
 • Politic BUCUREŞTI, (ieri, 23:30) de Departamentul Politic - Mediafax

  Viitorul ministru al Românilor de pretutindeni, Adrian Anghel, este absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică a Universităţii Babes Bolyai, cu specializări în reabilitare şi fizioterapie, a fost director general al MTV România şi a devenit membru PSD în 2000.

  BIOGRAFIE: Viitorul ministru pentru Diaspora - specializat în fizioterapie, producător TV, fost şef MTV (Imagine: captura video YouTube)

  Ales senator în circumscripţia pentru românii din afara graniţelor, Adrian Anghel are 56 de ani, a absolvit în 1982 Universitatea Babes Bolyai - Facultatea de Educaţie Fizică, iar în perioada 1983 - 1986 a urmat cursurile Universităţii Northwestern- Chicago şi pe cele ale Feinberg School of Medicine şi se specializează în reabilitare şi fizioterapie.

  A fost director al Graphic Impact Group şi director general al MTV Romania. Conform CV-ului este specializat şi ca producător TV.

  În cea mai recentă declaraţie de avere notează că în 2008 a cumpărat 90 de hectare de teren agricol la Feldioara (Braşov), 800 de metri pătraţi la Săcele, tot în Braşov şi 1000 de metri pătraţi la Feldioara, în judeţul Cluj. El mai are 500 de metri pătraţi de teren şi o casă de vacanţă cumpărate în 2007 la Azuga.

  În 2008, Adrian Anghel şi-a cumpărat un apartament de 90 de metri pătraţi în Bucureşti. El mai are bijuterii de 10.000 de euro, achiziţionate în perioada 1985 - 2002, şi ceasuri în valoare de 15.000 de euro, cumpărate între 2000 şi 2010. Are două conturi la Bancpost, de 12.000 de lei şi de 5.400 de euro.

  Anghel este acţionar la SC Trasal SRL şi este preşedinte executiv al PSD Diaspora.

  Sursa: mediafax.ro

  Trimite pe WhatsApp


  Citește și:

  populare
  astăzi

  1 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

  2 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

  3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

  4 Așa o fi?

  5 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD