Blaga: Măcar în Săptămâna Mare Băsescu ar trebui să nu mai spună neadevăruri. El a fost membru PCR

Blaga: Măcar în Săptămâna Mare Băsescu ar trebui să nu mai spună neadevăruri. El a fost membru PCR

„Măcar în Săptămâna Mare domnul preşedinte ar trebui să nu mai spună neadevăruri. Am înţeles că încă este supărat că doamna Udrea a pierdut la Convenţie, dar a făcut partid. Înţeleg că sprijină partidul doamnei Udrea, probabil că ne aşteptăm să şi participe la lansările de candidaţi ai PMP, pentru că nu prea se bucură de succes în ţară în rândul domniilor lor“, a spus Blaga, ca răspuns la afirmaţiile lui Traian Băsescu.
 

Blaga le-a luat apărarea membrilor din condiucerea PDL şi l-a acuzat pe Băsescu că a fost membru PCR. „În primul rând, nu este deloc adevărat nici că au fost mesaje de un anumit tip de sprijinire a primarilor cu probleme în timpul campaniei interne (din PDL - n.r.), iar pe de altă parte BPN actual este extrem de tânăr, vicepreşedinţii nu au fost nici membri ai Partidului Comunist, nici ai FSN-ului, pe când domnia sa a fost şi a spus-o chiar într-o reuniune la ultima întâlnire, de fapt din 2004, cu domnul Năstase: «Ce mare păcat că românii trebuie să aleagă între doi comunişti» şi avea dreptate. A spus-o dânsul, nu o spun eu“, a adăugat Blaga.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Realitatea TV, că, pentru el, „PDL este un proiect închis“. „În interiorul PDL a prins filonul fesenist pe care l-am ştiut întotdeauna. Vasile Blaga este exponentul acestui filon, ei sunt oamenii care au plecat din FSN şi acum gândesc la fel. De asta, pentru mine, PDL este un proiect închis şi cred că cea mai bună şansă ar fi cu partide noi. PDL nu mai are capacitatea de regenerare internă şi a început să fie dominat, după ce a fost îndepărtat şi Emil Boc, să fie dominat de aripa FSN a PDL, care a existat întotdeauna“, a spus Băsescu.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

2 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

3 VIDEO Cum începi tu, Orbane, să-ți arăți adevăratul caracter de șobolan... / Paula Herlo de la ProTV l-a dat în …

4 Târfe și cocaină în Justiție? Există o listă cu procurori care se droghează?

5 Corectă întrebare pune Liviu Avram după scandalul regizat de directorul PSD de la Foișor