BOMBĂ/ Băsescu, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre Găbiţa Firea și procurorul general PSD Tiberiu Nițu

BOMBĂ/ Băsescu, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre Găbiţa Firea și procurorul general PSD Tiberiu Nițu

Traian Băsescu începe, uşor, uşor, să mai uşureze din sacul de mici secrete despre fiecare pe care-l duce în spinare. El o mângâie uşor pe obraz, cu mopul de WC, pe Găbiţa Firea. Iar apoi, tot uşurel, îi înfinge un papuc înroşit, ca un glonţ, în fund, lui Niţu.

”Am primit o scrisoare prin care aflu că sunt suspect pentru că am făcut o declarație. O să mă duc la Parchet. Rog organele statului să se uite în Grivco să vadă câți bani au fost transferați de doamna Firea de la Crescent, în 2007-2011, când era administrator la o firmă din grupul Grivco.

Sunt un suspect pentru că am deranjat-o pe doamna Firea. Eu cred că ar trebui să aibă grijă, și nu e santaj, câți bani a transferat din Crescent in trustul lui Voiculescu. Să iși aduca aminte dacă a semnat acte când transfera bani de la Crescent în trustul lui Voiculescu. Dacă își aduce aminte, Firica să se spovedească public.

CCR i-a explicat că președintele poate să facă orice declarație politică în timpul mandatului. Mă duc la Parchet. Sunt ca Nițu: el e suspect că a tras la Revoluție. Probabil că a împușcat câțiva teroriști.

Organele statului ar trebuie să se uite la Grivco. În perioada 2007-2011 s-au transferat bani de la Crescent la Grivco. Firea a semnat cu mâna ei niște acte de împrumuturi de 400.000 de euro și 1.800.000 de dolari. E o spălare de bani.

Le-am primit cu un bilețel pe care scria 10.000 de euro de la Elena Udrea, de la un ziarist cu barbă, Oreste. Udrea mi le-a dat mie, eu le-am dat instituțiilor statului. Udrea nu a plătit și de aia e supărat Oreste. El a sustras niște documente din Grivco.”, a spus Băsescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...