CADE BOMBA: Iohannis, ORDIN ca parlamentarii PNL să NU PLECE din țară! Întâlniri secrete luni noapte

CADE BOMBA: Iohannis, ORDIN ca parlamentarii PNL să NU PLECE din țară! Întâlniri secrete luni noapte

Întâlniri secrete luni, în miez de noapte, în grupuri mici, între liderii PNL și parlamentarii PNL. Nimic n-a răsuflat până astăzi după prânz. Pentru a se transmite ordinul președintelui. Klaus Iohannis le-a transmis liberalilor să nu plece din ţară în vacanţă pînă la 1 august, deoarece are nevoie de prezenţa integrală a parlamentarilor la un vot pentru investirea unui nou premier şi a unui nou Guvern.

Surse din conducerea PNL au declarat pentru Comisarul.ro că liderii partidului şi parlamentarii sunt consemnaţi la domiciliu în aşteptarea demisiei lui Victor Ponta.

Sursele spun că după întoarcerea lui Ponta din Turcia, acesta este așteptat să demisioneze din fruntea Guvernului, pe fondul unor noi dosare penale deschise de DNA pe numele său. Iohannis va fi nevoit să cheme partidele la Cotroceni pentru a le cere să desemneze un prim-ministru care în termen de 10 zile să să formeze un Guvern pe care să îl prezinte în Parlament pentru votul de învestitură.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…