Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Camera Deputaților dezbate luni în plen cererea de ridicare a imunității lui Valerian Vreme

Biroul permanent al Camerei Deputaților a convocat miercuri ședință de plen pentru luni, la ora 15,00, pentru a discuta cererea Parchetului General de încuviințare a începerii urmăririi penale a deputatului Valerian Vreme, fost ministru al Comunicațiilor.

"Luni la ora 15,00 are loc ședința de plen, un singur punct pe ordinea de zi, cererea Parchetului General pentru ridicarea imunității domnului deputat Valerian Vreme votată de către comisie și raportul primit aseară. Aș vrea să vă spun încă o dată că nu ne facem scut în fața niciunui deputat care are probleme cu legea, am demonstrat și în decembrie anul trecut și pe parcursul celor doi ani că legislația și Regulamentul se aplică fără discuție. Eu voi vota pentru ridicarea imunității, cred că domnul deputat se poate apăra în fața Justiției, care este independentă și cred întotdeauna că Justiția în România nu are ingerințe politice și poate ca domnul deputat să-și probeze nevinovăția cu privire la acuzele care se aduc de către DNA în mandatul pe care l-a avut ca ministru al Comunicațiilor", a spus Zgonea la finalul ședinței Biroului permanent.

El a adăugat că le va trimite SMS-uri colegilor săi să vină la ședința de plen și i-a rugat pe toți deputații să vină la ședință pentru a da un vot.

"Să fim serioși așa cum am fost și în decembrie, între sărbători, când am ridicat imunitatea și am acceptat reținerea unui coleg deputat, când presa făcea pariuri de 10 la 1 că nu o să vină nimeni, am venit toți. Nu trebuie să mai faceți pariuri pentru Camera Deputaților", a afirmat Zgonea.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Avortul ratat Victor Ponta a făcut ieri 47 de ani. Cornelia Naum, mamă: „Nu am vrut să țin sarcina, cînd eram …

2 Tic-tac! MISTERUL schimbării prenumelui Rodica în Viorica Nica al actualei Viorica Vasilica Dăncilă va fi eluc…

3 Gata, îl scot din țară! Încă un infractor va scăpa nepedepsit! Mario Iorgulescu va fi transferat la o clinică …

4 Mafia PSD / Cât s-o fi dat, cât s-o fi luat? Șerban Nicolae insistă cu Legea paradisurilor fiscale!

5 VIDEO Mircea Diaconu, sclavul Securității, își depune astăzi candidatura la președinția României! El l-a adus …

recomandări

Te ia DNA: ENESCU ION

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă vrei Jurassic Park în viața reală, mută-te în Australia