Ce era de AȘTEPTAT s-a ÎNTÂMPLAT: Unul dintre TERORIȘTI, REFUGIAT SIRIAN care a trecut prin Grecia în octombrie!

Ce era de AȘTEPTAT s-a ÎNTÂMPLAT: Unul dintre TERORIȘTI, REFUGIAT SIRIAN care a trecut prin Grecia în octombrie!

Guvernul grec a anunțat oficial că unul dintre teroriștii kamikaze din Paris este refugiat din Siria, a intrat în Grecia în luna octombrie și a traversat țările est-europene. Pașaportul acestuia arată că a intrat în Grecia pe barcă în insula Leros.

Ministrul grec pentru protecție civilă Nikos Toskas, ce conduce și poliția, a declarat că acesta intrase în 3 octombrie în Leros unde a fost identificat după regulile UE. Oficialul grec spune că nu știe dacă teroristul a mai fost înregsitrat și în alte țări prin care a trecut până să ajungă în Franța și a insistat pentru ca înregistrarea refugiaților să se facă și în țările în care intră.

Paşaportul sirian găsit în capitala Franţei aparţine unui migrant înregistrat în Grecia 14 noiembrie

Paşaportul sirian descoperit la Paris asupra cadavrului unuia dintre atacatorii sinucigaşi care au comis atacurile de vineri seară din capitala Franţei aparţine unui migrant care se înregistrase în Grecia, informează AFP.

 Titularul unui paşaport sirian găsit lângă corpul unuia dintre autorii atacurilor de vineri seara din Paris a trecut prin Grecia în luna octombrie, a anunţat vice-ministrul grec de Interne. "Titularul paşaportului trecut prin Insula Leros la 3 octombrie 2015, unde a fost identificat în conformitate cu reglementările europene", a declarat Nikos Toscas. Oficialul elen nu a precizat dacă paşaportul a fost controlat şi în alte ţări, prin care titularul ar fi trecut în timpul călătoriei sale spre Franţa.

Surse din cadrul poliţiei greceşti au indicat faptul că autorităţile franceze au cerut şi altor tari din Europa, printre care şi Grecia să facă cercetări privind acest paşaport. Anchetatorii francezi au găsit un paşaport sirian printre corpurile atacatorilor kamikaze care au comis atentatele teroriste de vineri seară în apropiere de Stade de France din Paris, potrivit unor surse citate de publicaţia franceză Le Figaro. Potrivit publicaţiei Le Figaro, unul dintre atacatorii kamikaze din zona Stade de France avea asupra sa un paşaport sirian, descoperit de anchetatorii francezi prezenţi la faţa locului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...