CENZURĂ/Ponta și-a făcut CADOU de PAȘTE: Prisăcariu, DAT AFARĂ de la B1

CENZURĂ/Ponta și-a făcut CADOU de PAȘTE: Prisăcariu, DAT AFARĂ de la B1

Frații Necoiță, mai nou donatori la B1, i-au făcut lui Ponta cadoul de Paște. L-au concediat pe singurul jurnalist de pe post. Și singurul care îi jignea în față pe pesediștii care își făceau curaj să se ducă la el în emisiune să-și debiteze minciunile. Prisăcariu era, de altfel, și singurul critic al lui Ponta de la B1. Iar pe blogul personal prisacariu.ro era aproape la fel de rău ca noi. Fost component al echipei de la Academia Cațavencu, Prisăcariu este considerat în breaslă cel mai puțin jigodie dintre cei care au fost maeștrii curvăsăriei de presă, puii invidiați chiar și de cloștile Cornel Nistorescu și Sorin Roșca Stănescu. 

Cătălin Prisăcariu și-a anunțat ,,ejacularea'' de la B1, unde realiza emisiunea Butonul de Panică, pe blogul personal menționat mai sus într-un text intitulat B1: Game over. 

Vineri, la finalul emisiunii, am spus că “ne revedem luni, de la ora 19.00″. Ieri, adică sîmbătă, pe seară, conducerea postului m-a informat că nu ne revedem luni. Nici de la 19.00, nici de la altă oră. Și nici în vreo altă zi. Emisiunea mea, deci, a fost scoasă de pe post.

 Singurul motiv invocat: situația financiară precară a postului. Dacă vă întrebați cum de verdictul financiar pomenit mi-a fost comunicat sîmbătă seară, nu pot decît să ridic din umeri și să îmi imaginez că, poate, fix atunci, sîmbătă seară, departamentul contabil al postului a încheiat o muncă extenuantă la un raport de audit care a arătat cît de gravă e problema. Dar adevărul e că habar n-am.

Așadar, relația mea cu B1 TV se încheie aici, după o colaborare de aproape doi ani și jumătate și vreo cinci sute de ore de emisie. Sper ca scoaterea mea de pe post să fie suficientă pentru ca B1 să se salveze de la faliment, îi urez succes conducerii postului în acest titanic demers.

P.S. În caz că vă întrebați dacă postul mi-a propus să rămîn să-mi fac emisiunea, dar pe bani mai puțini (nu că ar fi fost mulți, oricum, în ultimul an și jumătate am experimentat trei tăieri de venituri) sau chiar gratis, răspunsul este “nu”, nu mi-a propus nimeni așa ceva. Dar eu aș fi acceptat să muncesc pe și mai puțini bani decît în octombrie 2012 (cînd a început colaborarea cu B1) sau chiar voluntar? Habar n-am, nu m-a întrebat nimeni. De fapt, am habar: nu aș fi muncit gratis. Dar faptul că postul nu a fost dispus nici să mimeze o negociere arată că scopul era unul precis.

P.P.S. Colaborez încă la revista Kamikaze și la cotidianul România liberă, deci voi fi de găsit acolo cu texte. Cît despre tv, habar n-am dacă, în viitor, voi mai avea vreo colaborare cu vreun post.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Bucureștiul, tortul interlopilor! / Cum au cumpărat „Sportivii“ terenurile pe care au construit blocuri cu PUD-u…