Comisarul, printre cele mai citite publicații din România în perioada electorală

Comisarul, printre cele mai citite publicații din România în perioada electorală

Dacă mai aveați îndoieli în privința seriozității sau abilității publicației nostre de a vă oferi cele mai calde știri politice, și nu numai, din întreaga țară, iată câteva cifre care vin să confirme munca pe care am depus-o încă de la lansare pentru dumneavoastră (conform Google Analytics):

- În ultimele 30 de zile, comisarul.ro a acumulat peste 2 milioane de vizitatori, 25% dintre aceștia provenind din diaspora;

- În zilele de alegeri, comisarul.ro a înregistrat o medie de 300 de mii de vizitatori unici, depășind majoritatea site-urilor naționale de știri și plasându-ne direct într-un select top 5 al publicațiilor de profil.

Articolul  EXCLUSIV/Ion Iliescu, AVERTISMENT DUR: Aţi creat un MONSTRU! Dacă pierdeţi alegerile, PSD DISPARE!  a înregistrat un număr record de interacțiuni pe Facebook, 51 de mii, și a fost citit de aproape 500 de mii de persoane.

De asemenea, articolul  EXCLUSIV/S-a TERMINAT/Iohannis este ÎN FAŢĂ cu 2 PROCENTE/Marius Pieleanu/AVANGARDE/ a plecat TURBAT la SEDIUL PSD , primul articol din țară care a semnalat victoria lui Iohannis încă de la ora 17, a devenit viral la scurt timp dupa publicare, acumulând în câteva ore 20 de mii de share-uri pe Facebook și aproape 200 de mii de cititori.

Toate acestea sunt frumoase, dar nu s-ar fi putut realiza fără dumneavoastră, cititorii, cărora vă mulțumim din suflet. Cred că am demonstrat că împreună putem să producem cu adevărat o schimbare, atât de necesară acum în societatea noastră și în peisajul mass media autohton.

Sperând că veți rămâne alături de noi și în continuare, așteptăm să depășim împreună și alte recorduri și, de ce nu, să devenim cea mai citită publicație din România.

Echipa comisarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...