Consilierul judeţean Ioan Petran, liderul PNL Cluj-Napoca, este cercetat pentru posesie de canabis.

Consilierul judeţean Ioan Petran, liderul PNL Cluj-Napoca, este cercetat pentru posesie de canabis.

Ioan Petran, liderul PNL Cluj-Napoca, este cercetat pentru posesie de canabis.

 Procurorii clujeni susțin că au în anchetă un dosar în care Ioan Petran este cercetat pentru "săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc (canabis) în vederea consumului propriu, fără drept", se arată într-un document oficial al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Cluj, citat de Gazeta de Cluj.

Publicația a solicitat explicații DIICOT, după ce au existat informații conform cărora la percheziția domiciliară care s-a făcut la Ioan Petran, în cazul Horea Uioreanu, au fost găsite droguri. Întrebarea jurnaliștilor era dacă la DIICOT Cluj există vreun dosar care să aibă ca obiect deținerea sau traficul de droguri pe numele persoanelor Ioan Petran, consilier județean și lider al PNL Cluj, sau al S. Petran, soția acestuia.

"Putem să confirmăm existența unui dosar pe rolul DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj, disjuns din dosarul Direcției Naționale Anticorupție", au afirmat procurorii DIICOT Cluj.

Până la acest moment, Ioan Petran nu a putut fi contactat, scrie Știridecluj.

 
 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Noi amănunte despre puciul de la Kremlin. Putin răscolește după trădători...

4 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

5 Foarte interesante amănunte!