Crin Antonescu: Eu l-am adus pe Ponta la putere, eu îl dau jos

Crin Antonescu: Eu l-am adus pe Ponta la putere, eu îl dau jos

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Timişoara, la lansarea candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare, că el l-a adus pe premierul Victor Ponta la putere şi că tot el îl va da jos, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Victor Ponta, Crin Antonescu (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

"Eu l-am adus pe Ponta la putere, eu îl dau jos. Astăzi, drumul european al României e pus în pericol de PSD. Domnul Ponta ne spune clar că mai are două piedici în calea sa: justiţia şi presa liberă. Lucrurile sunt simple, Traian Băsescu şi partidele sale sunt suficient de slabe pentru a nu îl opri pe domnul Ponta să pună mâna pe putere, PSD să fie peste tot. (…) Partidul lor (PSD - n.r.) trăieşte de pe urma baronilor, partidul nostru (PNL - n.r.) trăieşte din valori şi nu ia voturi cu remorca. Pentru aceste lucruri ne-am bătut mereu, iar când aceste lucruri au fost încălcate, ne-am despărţit şi de Traian Băsescu şi de PSD", a declarat liderul Partidului Naţional Liberal.

Crin Antonescu a participat, vineri, la Timişoara, la lansarea candidaţilor PNL pentru alegerile europarlamentare care se vor desfăşura în 25 mai.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”