CT Popescu. După ani de zile, să-l vezi dus pe MAZĂRE cu mascații la DNA, poate să fie o satisfacție

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de părere că orice demnitar ar trebui să se ducă la DNA ca la spital sau ca la clinică să-și facă analizele

E important și acest aspect al atitudinii domnului Mazăre care ani de zile a insultat organele de justiție, de ordine, au făcut bășcălie de ele, situându-se sub semnul unei intagilibilăti care au funcționat până acum. Unii telespectatori care l-au văzut pe Mazăre săltat au avut un semn de satisfcție. După ani de zile, să-l vezi dus cu mascatii la DNA  poate să fie o satisfacție.

E vreun român care să răspundă la întrebare România este o țară coruptă? Oricine din țara asta e de acord că România este o țară profund coruptă. Este roasă de corupție până în măduvă. Dacă România este o țară coruptă, hai să ne obișnuim și cu DNA. Să meargă șefii de consilii județene, primarii, miniștrii, orice demnitar să se ducă la DNA ca la spital sau ca la clinică să-și facă analizele. Să intrăm în normalitate. Eu nu știu dacă Mazăre a refuzat să se ducă la DNA, dar trebuia să se ducă ca Mitică Dragomir.

Eu sunt pentru intrarea în normalitate la DNA. Această instituție trebuie să intre în normalitate. Săracii, uite cum îi târăște la DNA. Aș vrea să-i văd pe demnitari că merg la DNA singuri.

Are o simbolistică nechemarea lui Mazărea atâția ani la DNA. Eu aș mai propune ca DNA să facă o hartă a României cu palatelele demnitarilor și cu hergheliile de mașini.

De ce brusc azi s-a constatat că Mazărea are o avere nejustificată?

Sursa: realitatea.net


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…