Cum arată ordinea partidelor pe lista la europarlamentare

Tragerea la sorţi a fost în două etape, în prima incluse partidele care au deja reprezentanţi în Parlamentul European. Astfel, prima poziţie pe buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare va fi ocupată de PDL, a doua poziţie de PMP, iar a treia de către UDMR, potrivit Mediafax.

Alianţa electorală PSD-UNPR-PC ocupă poziţia a patra pe buletinele de vot, PNL poziţia a cincea, iar PRM se află pe locul şase.

A doua etapă a vizat candidaţii care nu sunt membri în Parlamentul European, dar s-au înscris la alegerile europene din 25 mai. Astfel, poziţia şapte pe buletinele de vot va fi ocupată de Alianţa Naţională a Agricultorilor, poziţia a opta de Partidul Dreptăţii Sociale, iar poziţia a noua de Partidul Noua Republică, fiin urmat de Partidul Verde pe loculzece şi Partidul Forţa Civică  pe poziţia a unsprezecea. Următoarelel locuri sunt ocupate de Partidul Ecologist Român - poziţia 12, Partidul Alternativa Socialistă - 13, PNŢCD - 14 şi Partidul Poporului Dan Diaconescu - 15.

Următoarele locuri vor fi ocupate de candidaţii independenţi care s-au înscris în cursa pentru alegerile europarlamentare, în ordinea depunerii acestor candidaturi, după cum urmează: Georgiana Corina Ungureanu, Constantin Titian Filip, Dănuţ Liga, Paul Purea, Pericle Iulian Capsali, Peter Costea, Mircea Diaconu şi Valentin Eugen Dăianu.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 Greșește undeva omul ăsta?