CUTREMUR/DNA n-a făcut percheziții doar la UNPR ci și la firme din SUVEICA TelDrum! Amănunte incendiare!

CUTREMUR/DNA n-a făcut percheziții doar la UNPR ci și la firme din SUVEICA TelDrum! Amănunte incendiare!

Risc Seismic

Procurorii DNA n-au făcut percheziții pe tăcute doar la UNPR, așa cum subit s-a aflat vineri la prânz. În decembrie, odată cu reținerea lui Mircea Govor, dar și după, s-au făcut percheziții la zeci de firme din SUVEICA TelDrum. În care erau prinse firme subordonate direct sau unor interpuși ai lui Mircea Govor. Lucrurile sunt de o gravitate fără precedent, iar sumele despre care se vorbește sunt de-a dreptul amețitoare. SUVEICA a avut, în ultimii trei și jumătate un rulaj de peste 2000 de miliarde lei vechi! Iar procurorii n-au stat degeaba în ultimul an. TelDrum are deja dosar la DNA și s-au făcut percheziții în vara anului trecut în legătură cu niște utilaje plimbate prin niște firme din Bulgaria. Colac peste pupăză, când a ieșit de la DNA Oradea, Ponta nu a fost deloc vesel sau ușurat, dimpotrivă. Mai mult, se pare că Govor a recunoscut aproape toate acuzațiile și va fi trimis acasă din arest.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...