CUTREMUR/DNA, pe urmele AVERII FABULOASE a lui Adrian Năstase. S-a ajuns la INTERPUȘI!

CUTREMUR/DNA, pe urmele AVERII FABULOASE a lui Adrian Năstase. S-a ajuns la INTERPUȘI!

Risc Seismic

După sărbători vom avea festival! Ușor, ușor, se strânge lațul în jurul celor care au devalizat România. Ceea ce pare acum o mișcare difuză, fără contur, a procurorilor, se va clarifica, o repetăm, în lunile februarie-martie. Când unii vor fi ridicați direct de pe stradă, ca-n filme! Nu uitați ce vă spunem acum! Și în țară, și în afară! Pentru că personaje cheie au început să vorbească, să recunoască, să predea dovezi. Și ce este mai important, s-a ajuns la interpuși, gen Remus Truică, personajele inventate de SISTEM. 

Și dacă ați fost dezamăgiți că Năstase a scăpat ușor și cu banii la teșcherea, veți fi răzbunați. Unul dintre cele mai sigure personaje care i-au acoperit averea s-a spovedit la DNA! Este aproape inimaginabil la ce șmecherie au apelat! Și ce avere fabuloasă s-a descoperit!

PS. Era să uităm! Să țineți minte numele ăluia pus de Ponta director la SMART SA, ăla cu iahtul de milioane de euro, Constantin Iacov...

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...