CUTREMUR/DNA, pe urmele AVERII FABULOASE a lui Adrian Năstase. S-a ajuns la INTERPUȘI!

CUTREMUR/DNA, pe urmele AVERII FABULOASE a lui Adrian Năstase. S-a ajuns la INTERPUȘI!

După sărbători vom avea festival! Ușor, ușor, se strânge lațul în jurul celor care au devalizat România. Ceea ce pare acum o mișcare difuză, fără contur, a procurorilor, se va clarifica, o repetăm, în lunile februarie-martie. Când unii vor fi ridicați direct de pe stradă, ca-n filme! Nu uitați ce vă spunem acum! Și în țară, și în afară! Pentru că personaje cheie au început să vorbească, să recunoască, să predea dovezi. Și ce este mai important, s-a ajuns la interpuși, gen Remus Truică, personajele inventate de SISTEM. 

Și dacă ați fost dezamăgiți că Năstase a scăpat ușor și cu banii la teșcherea, veți fi răzbunați. Unul dintre cele mai sigure personaje care i-au acoperit averea s-a spovedit la DNA! Este aproape inimaginabil la ce șmecherie au apelat! Și ce avere fabuloasă s-a descoperit!

PS. Era să uităm! Să țineți minte numele ăluia pus de Ponta director la SMART SA, ăla cu iahtul de milioane de euro, Constantin Iacov...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Digi duru” s-a înmuiat? / Andrew Tate a trimis primul e-mail din închisoare, în care se plânge de condiții: „Gândacii sunt singurii mei prieteni”

2 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

3 Un ciclon puternic lovește România: viscol și zăpadă de o jumătate de metru. Ce zone sunt afectate

4 Poveste de film / Un român care și-a sedus fosta cumnată cu 17 ani mai tânără a fost vânat prin Europa și ucis la Paris de socrul lui

5 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%