CUTREMUR/Îşi bagă DNA COLŢII în SISTEM?Va fi dus Coldea la TUBULATURĂ?

CUTREMUR/Îşi bagă DNA COLŢII în SISTEM?Va fi dus Coldea la TUBULATURĂ?

Ceea ce a spus Comisarul.ro încă de la apariţie începe să se întâmple. Toţi acoperiţii au ieşit să dea cu praf în ochi după dezvăluirile Udrei. Vorbim atât de acoperiţii din presă cât şi de cei din politică. Însă Elena Udrea nu spune prostii. Ea trage un semnal de alarmă despre o mafie care subminează România de 25 de ani: Mafia Securistă. Grangurii care au stat în umbră şi au cules roadele şantajului şi corupţiei. Strângând averi cu care acum pot cumpăra ţara.

Udrea spune un lucru foarte simplu. De ce să facă puşcărie numai prostul meu, adică fostul soţ. Care a furat şi din ce a furat a dat şi tainul la şefii din SRI. Să intre şi ăia la bulău. Dacă este pusă ea sub învinuire că şi-a luat poşete şi terenuri la Nana din banii de la Microsoft panacotaţi de Cocoş, de ce să nu fie puşi şi Coldea şi Ghiţă. Care s-au înfruptat şi ei. La negru. Cu sacoşa. E foarte simplu ce spune Udrea. Nu e nimic complicat. Ea cere să fie tăiat nodul gordian al minciunii ordinare.

Cât despre cei care au comentat, doar câteva cuvinte. Ştim că o să vă uimim. Dar, pentru prima oară de când scriem despre el, Ponta a fost mai domn decât alt nemernic din politică. Nici n-a negat categoric, nici n-a fost neam prost ca de obicei. A dat-o pe undeva prin tribune, n-a băgat cuiul în ea. În schimb, Vasile Blaga a fost de o jegoşenie de-ţi venea să-i vomiţi pe limbă. A spus că afirmaţiile Udrei sunt fantasmagorii. A urmat linia. Dată, la televizor, de purtătorul de cuvânt al SRI. Vasile, tată, Dumnezeu e sus şi vede!

Iată de ce DNA se află acum în cea mai mare provocare pe care trebuie să o treacă de la înfiinţare. Îşi va înfige colţii în SISTEM? Va fi dus Coldea la tubulatură, la -2?

Şi, odată început balul, să fie curăţat tot canalul de şobolani? Coldea este, pentru SISTEM, ce a fost Năstase pentru politicieni. Nu s-a prăbuşit România. Ba, dimpotrivă.

TUBULATURĂ-denumire de argou pentru arestul Poliţiei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

3 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska