CUTREMUR/Îşi bagă DNA COLŢII în SISTEM?Va fi dus Coldea la TUBULATURĂ?

CUTREMUR/Îşi bagă DNA COLŢII în SISTEM?Va fi dus Coldea la TUBULATURĂ?

Risc Seismic

Ceea ce a spus Comisarul.ro încă de la apariţie începe să se întâmple. Toţi acoperiţii au ieşit să dea cu praf în ochi după dezvăluirile Udrei. Vorbim atât de acoperiţii din presă cât şi de cei din politică. Însă Elena Udrea nu spune prostii. Ea trage un semnal de alarmă despre o mafie care subminează România de 25 de ani: Mafia Securistă. Grangurii care au stat în umbră şi au cules roadele şantajului şi corupţiei. Strângând averi cu care acum pot cumpăra ţara.

Udrea spune un lucru foarte simplu. De ce să facă puşcărie numai prostul meu, adică fostul soţ. Care a furat şi din ce a furat a dat şi tainul la şefii din SRI. Să intre şi ăia la bulău. Dacă este pusă ea sub învinuire că şi-a luat poşete şi terenuri la Nana din banii de la Microsoft panacotaţi de Cocoş, de ce să nu fie puşi şi Coldea şi Ghiţă. Care s-au înfruptat şi ei. La negru. Cu sacoşa. E foarte simplu ce spune Udrea. Nu e nimic complicat. Ea cere să fie tăiat nodul gordian al minciunii ordinare.

Cât despre cei care au comentat, doar câteva cuvinte. Ştim că o să vă uimim. Dar, pentru prima oară de când scriem despre el, Ponta a fost mai domn decât alt nemernic din politică. Nici n-a negat categoric, nici n-a fost neam prost ca de obicei. A dat-o pe undeva prin tribune, n-a băgat cuiul în ea. În schimb, Vasile Blaga a fost de o jegoşenie de-ţi venea să-i vomiţi pe limbă. A spus că afirmaţiile Udrei sunt fantasmagorii. A urmat linia. Dată, la televizor, de purtătorul de cuvânt al SRI. Vasile, tată, Dumnezeu e sus şi vede!

Iată de ce DNA se află acum în cea mai mare provocare pe care trebuie să o treacă de la înfiinţare. Îşi va înfige colţii în SISTEM? Va fi dus Coldea la tubulatură, la -2?

Şi, odată început balul, să fie curăţat tot canalul de şobolani? Coldea este, pentru SISTEM, ce a fost Năstase pentru politicieni. Nu s-a prăbuşit România. Ba, dimpotrivă.

TUBULATURĂ-denumire de argou pentru arestul Poliţiei.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…