CUTREMUR/Ponta, ai auzit? MĂ-TA va fi AUDIATĂ la DNA!

CUTREMUR/Ponta, ai auzit? MĂ-TA va fi AUDIATĂ la DNA!

Televiziunea prietenului Ghiţă, RTV, îi dă o veste proastă Jigodiei Naţionale. Doamna mă-sa va fi chemată joi la DNA Ploieşti pentru audieri. Tot acolo va ajunge şi sora, Alexandra Herţanu, fostă Ponta.

Cornelia Naum este fondatoarea firmei EXFIN 2000 SRL, preluată ulterior de Alexandra Herţanu, fiica sa. Procurorii DNA au făcut marţi percheziţii la EXFIN 2000. La această firmă a lucrat şi fosta noră a Corneliei Naum.

Într-un interviu acordat  acordat în februarie 2010, la scurt timp după ce Ponta ajunsese, în circumstanţe care nici acum nu au fost lămurite, preşedintele PSD, Cornelia Naum afirma că: ”Faptul că Victor s-a născut se datorează integral tatălui său, Dumnezeu să-l odihnească, pentru că eu luasem decizia să nu păstrez sarcina. Aveam o anume suferință medicală care permitea un avort legal, și eram hotărîtă să nu fac copilul, dar a fost dorința fierbinte a tatălui său să îmi asum riscul.'' Mare greşeală!

Cumnatul, Iulian Herţanu, a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA şi urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Măsura vine după audierile maraton de marţi, care au durat 17 ore.

Herţanu este acuzat de DNA de constituirea unui grup infracțional organizat, schimbarea, nelegală, a destinației fondurilor europene şi evaziune fiscală. Acesta ar fi apelat, împreună cu alţi trei complici, la deputaţii Sebastian Ghiţă şi Vlad Cosma, precum şi la preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, pentru câştigarea ilegală a unui contract de execuţie a lucrărilor de canalizare din Comarnic. Ulterior, asociaţia de firme din care făcea parte şi firma lui Herţanu şi-a bătut joc de lucrări, a deturnat fondurile europene în interes propriu şi a folosit tehnici evazioniste.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

4 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

5 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...