Demagogii PSD aruncă pe piaţă INTOXICAREA cu AGENTURILE

De două zile, în spaţiul PSD a fost lansată teoria conform căreia recuperarea celor 10 procente şi cele 10 procente în plus obţinute de Iohannis se datorează manevrelor oculte ale serviciilor secrete din afara ţării. Este incredibil cât de puţin cred aceşti oameni în capacitatea românilor de a gândi în afara manipulărilor de la Antena3 şi RTV. Şi, mai ales, cât de mult a contat faptul că ei au blocat accesul liber al oamenilor la vot.

Demagogii din jurul lui  lui Victor Ponta cred ca aceasta mobilizare la urne nu se datoreaza eforturilor depuse de ACL pentru a atrage electoratul de partea lui Iohannis. Ei considera ca, "in mod evident", in spatele victoriei lui Klaus Iohannis se afla interese straine care prin structurile lor specializate au transmis mesaje bine tintite si bine construite care au manipulat o parte a electoratului si au generat astfel un val de ura impotriva lui Victor Ponta. Ei privesc cu neincredere spre mandatul lui Klaus Iohannis si se tem de promisiunile pe care acesta le-ar fi facut ca sa primeasca aceasta sustinere a structurilor straine.

Tot aceste goarne de împrăştiat rahat spun că structurile straine au vizat in principal cetatenii romani din Diaspora, pentru ca ei ar fi cei mai vulnerabili la manipulare din cauza unui acces mai restrans la informatie privind situatia socio-politica reala din Romania. Astfel prin intermediul asociatiilor si organizatiilor de incredere ale comunitatii romane din Diaspora structurile straine ar fi indus teama in randul acesteia cu mesaje ca: "Vin comunistii!" "Romania, vanduta rusilor!" "Coruptii vor sa ia toata puterea!".

Apropiatii lui Victor Ponta compara romanii din Diaspora cu un partid; un partid cu foarte multi membri si cu o capacitate impresionanta de a propaga si a impune un mesaj. Sursele citate amintesc ca romanii plecati in strainatate trimit lunar aproximativ 100 de euro familiilor ramase in tara. Datorita acestui sprijin material oferit ei isi pot impune cu usurinta punctul vedere si pot influenta masiv votul din tara. Ei regreta ca nu au stiut sa gestioneze relatia cu acest "partid", ca nu au stiut sa comunice cu el.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în China! Oameni buni, acolo este acum iadul!

2 VIDEO Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. Imagini cu „pădurea” de excavatoare şi camioane mob…

3 Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un s…

4 Un articol devastator. Toți moldovenii ar trebui să-l citească!

5 LIVE Virusul ucigaș / 41 de morţi şi 1.300 de persoane contaminate în China. Armata trimite personal medical la…

recomandări

Te ia DNA: Victor Ponta

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un videoclip care îți încălzește inima