DEZVĂLUIRI/Traian Troacă, TATĂL RE-BOTEZATULUI David, este NUMĂRUL 3 în ierarhia Cultului PENTICOSTAL la nivel MONDIAL

DEZVĂLUIRI/Traian Troacă, TATĂL RE-BOTEZATULUI David, este NUMĂRUL 3 în ierarhia Cultului PENTICOSTAL la nivel MONDIAL

Comisarul.ro vă prezintă amănunte incendiare legate de așa-zisul botez în cadrul Cultului Penticostal al fostului ministru de interne Mihai David, fost Troacă. Surse bine informate spun că acest botez este doar un prim pas spre libertate făcut de ginerele fostului șef al Camerei de Comerț a României, Mihail Vlasov.

Mihai David ar urma să părăsească România și să primească adăpost sub umbrela uneia dintre cele mai influente organizații religioase din lume, dar mai ales din SUA, Cultul Penticostal.

Aceleași surse bine informate spun că nu întâmplător, în baza relațiilor lui David cu acest cult el a ocupat și funcția de ministru al Românilor de Pretutindeni în primul guvern USL. Lucru mai puțin mediatizat.

Cine este tatăl lui Mihai David. O istorie controversată

Traian Troacă, acum pastor penticostal în Perth, Australia, a fost, înainte de 1989, activist PCR. Cu legături, spun persoane bine informate, cu fosta Securitate. Tată a doi copii, Traian Troacă s-a încurcat cu secretara. În mod foarte dubios, a reușit să fugă din România împreună cu iubita chiar în 1989. În Australia s-a căsătorit cu amanta și a mai făcut 3 copii. În 1996 a pus bazele Cultului Penticostal în comunitatea românească din orașul Perth din Australia. Iar acum este perceput ca fiind liderul acetei organizații în Australia și ca numărul 3 în conducerea penticostalilor la nivel mondial! 

Lucrurile se leagă, nu-i așa? Iar Mihai David a fost ministru de interne al României...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 VIDEO „Viitorul” României...

4 Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac

5 Așa o fi?