Elena Udrea: Competiția electorală între un fost ofițer acoperit și fostul șef al SIE, o problemă

Elena Udrea: Competiția electorală între un fost ofițer acoperit și fostul șef al SIE, o problemă

Competiția electorală pentru președinție între un fost ofițer acoperit și un fost șef de serviciu care știe acest secret ridică o mare problemă, a declarat, miercuri, la Roman, Elena Udrea, candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP) pentru Președinția României.

"Dacă există un fost ofițer acoperit în competiție și avem și fostul șef SIE care cunoaște cine este fostul ofițer acoperit avem deja o problemă. Adică există cineva care cunoaște acest secret și care este contracandidatul celui care ascunde secretul. Deci, deja mi se pare că trăim într-un scenariu de filme de la Hollywood. Pentru România este destul de dificil să explice lucrul acesta și partenerilor străini", a declarat Elena Udrea.

Liderul PMP a declarat că gestul lui Robert Turcescu de a dezvălui că a fost ofițer acoperit arată presiunea la care este supusă o persoană cu un rol major în societate și care are un astfel de secret.

"Dacă s-a întâmplat așa un cutremur în spațiul public după autodenunțul domnului Turcescu că a fost ofițer acoperit, ne imaginăm cu toții la ce presiune este supus un candidat la Președinție care ascunde un secret ca acesta și ce este dispus să facă pentru a menține un astfel de secret. Deci, dacă avem un candidat la Președinție care este ofițer acoperit, a fost ofițer acoperit de fapt, cred că este moral față de alegători, față de țară să spună lucrul acesta. Altfel, presiunea și șantajul la care ar putea fi supus riscă să determină gesturi, acțiuni ale acestuia care să fie împotriva țării. Să vedem cu toții cât de important este să nu cumva să avem un președinte, Doamne ferește, care să ascundă un secret atât de mare", a declarat Elena Udrea.

Președintele PMP a participat miercuri la inaugurarea micro-hidrocentralei de pe râul Moldova, amplasată în municipiul Roman.

Elena Udrea a fost aleasă deputat în colegiul 4 Neamț, format din municipiul Roman și comuna Ion Creangă.

Alături de Elena Udrea a fost prezent fostul consilier prezidențial Gabriel Berca și deputatul PMP Gabriel Vișan.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...