Emil Boc: Elena Udrea ar putea profita de degringolada din PSD

Emil Boc: Elena Udrea ar putea profita de degringolada din PSD

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că PSD trece printr-o perioadă de degringoladă, iar dreapta și în special candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, ar trebui să profite de acest moment.

Boc a afirmat că nici lui nu-i plăcea, pe vreme când era liderul PDL, ca persoane din exterior să se pronunțe asupra situației din partidul său, dar este de părere că atât Elena Udrea, cât și dreapta, în general, pot să tragă anumite foloase politice de pe urma actualei situații a social-democraților.

'E clar că stânga este în degringoladă și vom avea, în consecință, un viitor de dreapta politic. Cred că dreapta va profita de această situație din PSD, pentru că ceea ce se întâmplă acum este un avantaj pentru dreapta și sper să își fructifice acest avantaj, iar dreapta să fie convingătoare pentru a putea profita de această degringoladă a stângii. Dreapta, și în speță Elena Udrea, poate capitaliza în acest moment din punct de vedere politic și poate câștiga puncte politice importante', a afirmat Emil Boc.

Fostul premier și lider democrat-liberal este un susținător declarat al candidaturii Elenei Udrea, liderul PMP, deși el a rămas membru al PDL, care în prezent face parte din ACL.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

2 „Multă șpagă, aroganță și salarii uriașe”

3 De citit!

4 Blinken a dat Moscovei un document scris care l-a înfuriat pe Lavrov

5 Studiu israelian / Mărimea contează mai mult decât am crede