Europa, în DERIVĂ TOTALĂ. Să-l critici pe Tăriceanu că l-a chemat pe Narîşkin când Hollande s-a PUS CAPRĂ la Putin?

Europa traversează o mare criză de personalitate și autoritate. Dezastrul generat de invazia așa-zișilor refugiați și atentatele abătute asupra Franței au arătat o Europă cu chiloții în vine, cu lideri slabi și inconsecvenți. Mai mult, gata să se ascundă, la nevoie, sub pulpana pătată cu sânge a ''Țarului'' Putin.

De aceea nici n-are rost să ne mai apucăm să-i dăm în cap lui Tăriceanu pentru gestul sfidător de a-l invita la București, în sediul Parlamentului României, pe șeful Dumei ruse. Mai mult, în cadrul celei de-a 46-a Adunare Generală a Cooperării Economice a Mării Negre, care are loc la Bucureşti, Călin Popescu Tăriceanu va preda preşedinţia organizaţiei lui Serghei Narîşkin care se află pe lista celor care au interdicţie de a intra pe teritoriul UE. Preşedintele Parlamentului rus este aşteptat vineri în Parlamentul României, unde va participa la ceremonia de predare-primire a preşedinţiei Adunării şi va susţine şi o alocuţiune.

Ce rost mai are să te dai la decrepitul de Tăriceanu când președintele Franței s-a dus joi la Moscova și s-a pus capră în fața lui Putin, ca ultimul milog....

„Trebuie să creăm această mare coaliție împreună pentru a lovi terorismul (…), pentru ca toate țările să acționeze împotriva terorismului și împotriva DAESH (acronimul SI în arabă)”, a declarat Hollande la începutul întâlnirii sale cu Vladimir Putin.

„De aceea am venit la Moscova: pentru a stabili cum putem să acționăm și să ne coordonăm pentru a lovi acest grup terorist”, a adăugat șeful statului francez.

La rândul său, Vladimir Putin a afirmat că este gata să coopereze, adăugând că o coaliție este „absolut necesară” și că pozițiile Franței și Rusiei coincid asupra necesității „de a ne uni eforturile în lupta împotriva unui rău comun”.

Hollande, tată, ești mai tâmpit ca Tăriceanu!


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Senator PSD, fost ministru în Guvernul Dăncilă, își bătea nevasta cu pumnii în burtă

2 Ți se face silă / O procuroare PSD din Oravița a dat în judecată statul pentru diurna primită în weekend și în c…

3 Mafia PSD / RISE Project anunță că lui Codrin Ștefănescu i-a intrat în conturi și ultima tranșă din tunul de 2 m…

4 Dovada vie a faptului că lupta anticorupție a murit

5 Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă și a lui Victor Ponta, surprinsă când vindea petarde la tarabă / Ăștia au îm…

recomandări

Te ia DNA: Dinu Pescariu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi dovezi că pisicile conduc de fapt lumea