Europa, în DERIVĂ TOTALĂ. Să-l critici pe Tăriceanu că l-a chemat pe Narîşkin când Hollande s-a PUS CAPRĂ la Putin?

Europa traversează o mare criză de personalitate și autoritate. Dezastrul generat de invazia așa-zișilor refugiați și atentatele abătute asupra Franței au arătat o Europă cu chiloții în vine, cu lideri slabi și inconsecvenți. Mai mult, gata să se ascundă, la nevoie, sub pulpana pătată cu sânge a ''Țarului'' Putin.

De aceea nici n-are rost să ne mai apucăm să-i dăm în cap lui Tăriceanu pentru gestul sfidător de a-l invita la București, în sediul Parlamentului României, pe șeful Dumei ruse. Mai mult, în cadrul celei de-a 46-a Adunare Generală a Cooperării Economice a Mării Negre, care are loc la Bucureşti, Călin Popescu Tăriceanu va preda preşedinţia organizaţiei lui Serghei Narîşkin care se află pe lista celor care au interdicţie de a intra pe teritoriul UE. Preşedintele Parlamentului rus este aşteptat vineri în Parlamentul României, unde va participa la ceremonia de predare-primire a preşedinţiei Adunării şi va susţine şi o alocuţiune.

Ce rost mai are să te dai la decrepitul de Tăriceanu când președintele Franței s-a dus joi la Moscova și s-a pus capră în fața lui Putin, ca ultimul milog....

„Trebuie să creăm această mare coaliție împreună pentru a lovi terorismul (…), pentru ca toate țările să acționeze împotriva terorismului și împotriva DAESH (acronimul SI în arabă)”, a declarat Hollande la începutul întâlnirii sale cu Vladimir Putin.

„De aceea am venit la Moscova: pentru a stabili cum putem să acționăm și să ne coordonăm pentru a lovi acest grup terorist”, a adăugat șeful statului francez.

La rândul său, Vladimir Putin a afirmat că este gata să coopereze, adăugând că o coaliție este „absolut necesară” și că pozițiile Franței și Rusiei coincid asupra necesității „de a ne uni eforturile în lupta împotriva unui rău comun”.

Hollande, tată, ești mai tâmpit ca Tăriceanu!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi date din exit-poll-uri / Marian Oprișan pierde șefia CJ Vrancea în favoarea PNL! Situație critică la Neamț, …

2 LIVE Alegeri locale 2020 / Prezență la vot de 41,48% la ora 19. În București - 31.86% / Trei județe trec de 50%

3 Priviți cum arată Gâdea... Pieleanu anunță 5 surprize la București!

4 HARTĂ Ce partide au câștigat șefia Consiliilor Județene

5 Situația în exit-poll-uri la ora 16.30: PNL va înregistra un scor național fără precedent! Nicușor Dan-41%, Fi…