EXCLUSIV/Bercea Mondial, AMENINȚAT cu MOARTEA dacă nu-l VINDE pe Băsescu!/Fostul președinte știe mai multe dar nu spune!

EXCLUSIV/Bercea Mondial, AMENINȚAT cu MOARTEA dacă nu-l VINDE pe Băsescu!/Fostul președinte știe mai multe dar nu spune!

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a început să trăiască periculos în pușcărie. El le-a spus membrilor familiei că este amenințat cu moartea, pe față, dacă nu îl livrează pe fostul președinte Traian Băsescu. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit evident în ultima lună de zile pe fondul presiunilor psihice la care este supus. Chiar dacă le-a livrat procurorilor pe fosta președintă a Tribunalului Olt și încă doi procurori și un judecător, Bercea tot nu i-a înduplecat pe cei care îl terorizează să dea declarații și probe despre Băsescu. 

Se pare că fostul președinte este la curent cu aceste acte care numai specifice unei democrații nu sunt! De aceea își permite să fie atât de virulent cu ceea ce se întâmplă. Pentru că Băsescu nu a dat exemple... El nu s-a referit la un caz anume!


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

2 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

3 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

4 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

5 De citit!