EXCLUSIV/Bercea Mondial, AMENINȚAT cu MOARTEA dacă nu-l VINDE pe Băsescu!/Fostul președinte știe mai multe dar nu spune!

EXCLUSIV/Bercea Mondial, AMENINȚAT cu MOARTEA dacă nu-l VINDE pe Băsescu!/Fostul președinte știe mai multe dar nu spune!

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a început să trăiască periculos în pușcărie. El le-a spus membrilor familiei că este amenințat cu moartea, pe față, dacă nu îl livrează pe fostul președinte Traian Băsescu. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit evident în ultima lună de zile pe fondul presiunilor psihice la care este supus. Chiar dacă le-a livrat procurorilor pe fosta președintă a Tribunalului Olt și încă doi procurori și un judecător, Bercea tot nu i-a înduplecat pe cei care îl terorizează să dea declarații și probe despre Băsescu. 

Se pare că fostul președinte este la curent cu aceste acte care numai specifice unei democrații nu sunt! De aceea își permite să fie atât de virulent cu ceea ce se întâmplă. Pentru că Băsescu nu a dat exemple... El nu s-a referit la un caz anume!



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro