EXCLUSIV/Bercea Mondial, AMENINȚAT cu MOARTEA dacă nu-l VINDE pe Băsescu!/Fostul președinte știe mai multe dar nu spune!

EXCLUSIV/Bercea Mondial, AMENINȚAT cu MOARTEA dacă nu-l VINDE pe Băsescu!/Fostul președinte știe mai multe dar nu spune!

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a început să trăiască periculos în pușcărie. El le-a spus membrilor familiei că este amenințat cu moartea, pe față, dacă nu îl livrează pe fostul președinte Traian Băsescu. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit evident în ultima lună de zile pe fondul presiunilor psihice la care este supus. Chiar dacă le-a livrat procurorilor pe fosta președintă a Tribunalului Olt și încă doi procurori și un judecător, Bercea tot nu i-a înduplecat pe cei care îl terorizează să dea declarații și probe despre Băsescu. 

Se pare că fostul președinte este la curent cu aceste acte care numai specifice unei democrații nu sunt! De aceea își permite să fie atât de virulent cu ceea ce se întâmplă. Pentru că Băsescu nu a dat exemple... El nu s-a referit la un caz anume!


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Omul Rusiei? / Noi amănunte despre lectorul universitar mort într-un accident de bicicletă la doar 47 de ani

2 O imagine care ar trebui să dea fiori rușilor...

3 Sorana Cîrstea a dezvăluit secretul transformării ei: Declarații tari după parcursul din America

4 Baronul PSD Arsene, prins între 2 grupări de interlopi în Italia?

5 Un adevăr crunt din Ucraina...