EXCLUSIV/CACEALMAUA lui Dragnea în PSD se DĂ DE GOL. A APĂRUT Zgonea, cu SRI pe coadă

EXCLUSIV/CACEALMAUA lui Dragnea în PSD se DĂ DE GOL. A APĂRUT Zgonea, cu SRI pe coadă

Ușor, ușor, după înlăturarea tuturor potențialilor contracandidați, cacealmaua pusă la cale de Dragnea pentru PSD se dă de gol. Noi, aici la Comisarul, am scris de acum două săptămâni că Dragnea joacă o cacealma de proporții cu așa-zisa candidatură la șefia PSD. Și că, de fapt, altcineva va fi beneficiarul acestui joc pervers. Un altcineva decis în laboratoarele SRI. Iar altcineva-ul a fost scos din joben cu doar o săptămână înaintea farsei din 11 octombrie. El se numește Valeriu Zgonea. El va conduce PSD-ul de-acum înainte. Pentru că el, din postura de președinte executiv, va prelua conducerea interimară după ce Dragnea va fi condamnat. 

Misiunea lui Dragnea în PSD se va termina pe 18 0ctombrie. Să nu uitați unde ați citit aceste rânduri...

Zgonea: Pentru mine este o onoare să fac echipă cu Liviu Dragnea

 Președintele Camerei Deputaților, social-democratul Valeriu Zgonea, a declarat, vineri seară, după Conferința județeană de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud, că se simte onorat de propunerea făcută de liderul interimar al partidului, Liviu Dragnea, de a se alătura viitoarei echipe de conducere a PSD din funcția de președinte executiv. 

"Președintele partidului a anunțat că va prezenta echipa după 11 octombrie. Pentru mine a fost o surpriză, în cel mai important oraș, după București, din România (Cluj-Napoca — n.r.), să facă acest anunț în cadrul partidului și pentru mine este o onoare. E mult de muncă. Gândiți-vă, totuși, că președintele partidului a fost președinte executiv de foarte mulți ani și rezultatele sunt extraordinare la nivelul administrației locale și al încrederii în partid. Deci ai în spate un target ridicat extrem de sus și asta înseamnă foarte multă muncă și determinare", a spus Zgonea.

"Împreună (cu Valeriu Zgonea — n.r.) construim noua generație de lideri ai PSD, în 2016", a spus, la rândul său, Liviu Dragnea, prezent de asemenea la Bistrița. 

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, vineri, la Conferința județeană a PSD Cluj, că dorește să facă echipă în conducerea partidului cu Valeriu Zgonea, care să ocupe funcţia de preşedinte executiv al PSD.

PS. Băsescu, care știe amănuntele, le tot dă semnale tâmpiților de pesediști...




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…