EXCLUSIV/Cătălina2, noua ,,PRĂJITURICĂ'' a lui Dragnea, RECOMPENSATĂ cu EXCURSII în 57 de ȚĂRI

EXCLUSIV/Cătălina2, noua ,,PRĂJITURICĂ'' a lui Dragnea, RECOMPENSATĂ cu EXCURSII în 57 de ȚĂRI

O cheamă Cătălina Belgiu. A fost pedelistă până în 2013. Când parfumul ei l-a amețit pe Liviu Dragnea. Noua prăjiturică a fost importată de urgență de la Pitești și adusă la cabinetul de vicepremier de țărănușul de Teleorman. Băieții de la Teldrum s-au ocupat cu asigurarea și dotarea cuibușorului pentru noua pasiune a lu' Șefu'. Care a fost angajată, oficial, la Ministerul Dezvoltării. La Serviciul Anticorupție! Pe un post de consilier cu evenimentele externe...

Ce este strigător la cer nu este încă un caz de curvăsărie din Guvernul României, ci faptul că el se petrece pe banii noștri! Conform declarației de avere a prăjituricii, în afara salariului de la MDRAP, Cătălina 2 a mai fost răsplătită și cu alte două surse de venit. În 2014, domnișoara de la anticorupție a încasat, așa cum puteți citi  AICI , 35.000 RON de la MDRAP, 18.600 RON de la UEFCSDI,  UNITATEA EXECUTIVA PENTRU FINANTAREA INVATAMANTULUI SUPERIOR, A CERCETARII DEZVOLTARII SI INOVARII, și 10.500 RON de la SC. RABO EVENT SRL.

În afara acestor recompense financiare oficiale, prăjiturica mai primește informal încă 5000 RON lunar, la plic, de la băieții de la Teldrum.

Și, în plus față de toate aceste recompense financiare, Cătălina a primit bonus excursii în peste 50 de țări, de pe aproape toate continentele. Spunem aproape toate continentele pentru că Brazilia, adică în America de Sud, nu apare în documentele oficiale. Prietenii știu de ce...

PS. Am numit-o Cătălina 2 pentru că toată lumea știe cine este Cătălina 1...


Austria


Belgia


Bratislava


Florenţa


Franţa


Grecia


Israel


Italia, Toscana


Opera din Viena


Londra


Malta


Palma de Mallorca


Portugalia


Praga


Sicilia


Slovenia


Spania, Piața din Barcelona




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...