EXCLUSIV/Fost general SIE spune CINE SUNT ACOPERIȚII din Justiție!

EXCLUSIV/Fost general SIE spune CINE SUNT ACOPERIȚII din Justiție!

Un fost general SIE spune, pentru Comisarul.ro, cine sunt acoperiții din Justiție. Și cum poate verifica chiar ministerul public sau CSM cine au fost aceștia sau câți mai sunt în sistem. ”Este foarte simplu de verificat”, spune fostul general. „Pentru cei intrați în sistem până în 1990 să se verifice studiile și suplimentar dacă au tatăl necunoscut. De fapt, în buletin scria NATURAL. Asta era formula folosită. Toți cei recrutați de Securitate au la bază doar o școală profesională. La fel s-a întâmplat și cu cei care activau în fosta Miliție, sub acoperire. După recrutare, de-abia, au parcurs și celelalte trepte de învățământ. Toți au absolvit liceul la seral. Din câte știu, spune generalul, procesul de recrutare de către Servicii a încetat, oficial, după anul 2004.” „Chiar dacă știu că va izbucni un mare scandal îi rog pe cei din branșă să verifice două nume, pe fostul procuror Eugen Iacobescu și pe fostul deputat Ioan Adam. O să iasă mare zarvă, o să vedeți!”, a încheiat fostul general SIE.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Răsturnare de situație? / Fanii Craiovei au provocat întreruperea partidei cu Sepsi pentru a se răzbuna pe Mititelu jr

4 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

5 Polițiști mână în mână cu o „gardiancă” a fraților Tate? / Mărturia care dă fiori a uneia dintre victime