EXCLUSIV/Iohannis, sfătuit să-şi facă partid prezidenţial şi să abandoneze PNL

Comisarul.ro începe noul an prin a vă furniza o informaţie premium. Care va produce o mare agitaţie în clasa politică românească. Noul preşedinte, Klaus Iohannis, este sfătuit, în cercul intim de prieteni şi consultanţi, să demareze fondarea unei formaţiuni politice cu care să participe la iminentele anticipate. Toţi spun, la unison, că imaginea bună a preşedintelui se va deteriora pe măsură ce anchetele DNA vor viza tot mai mulţi membri marcanţi ai noului PNL. Iar preşedintele va fi nevoit să dea din ce în ce mai des explicaţii despre aceste cazuri. Subminându-şi alte mesaje.

Conform informaţiilor noastre, Iohannis nu respinge un astfel de proiect şi a lăsat în lucru celor care îl susţin să vină cu variantele de lucru. Oamenii din servicii, despre care Traian Băsescu vorbea în campanie că vor să intre în graţiile lui Iohannis, sunt cei mai fervenţi adepţi ai acestei linii pe care să o susţină noul preşedinte. Se pare că o altă tabără se află în spatele partidului pe care îl va fonda, dacă mai apucă, Sebastian Ghiţă. Dar ăsta este un subiect care merită tratat separat.

Însă nu întâmplător l-am adus în discuţie pe Ghiţă. În campania electorală, Ghiţă şi unul al cărui nume nu vă spune nimic, Dan Cristian Popescu, s-au înţeles de minune. Asigurându-i candidatului ACL reprezentare egală cu cea a candidatului PSD în privinţa afişajului outdoor prin EUROMEDIA. Mai multe amănunte despre acest Popescu, care vă vor şoca puţin-numai banii daţi cu împrumut de acest personaj se apropie de 2 milioane de euro- le puteţi afla AICI.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-ș…

2 Nouriel Roubini / Urmează un deceniu de criză economică. Recesiunea va fi fără precedent

3 VIDEO Rareș Bogdan, atac la piloșii vârâți de PNL în diverse sinecuri: M-am săturat să răspund pentru imbecili…

4 Ți se face scârbă! / Consilierul lui Orban, acuzat că distruge o instituție cu proiecte de sute de milioane de d…

5 PSD / ALDE, groparii României / Oficiul pentru Achiziții Centralizate, creat de Dăncilă, a luat doar hârtie înaint…

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Nici nu știam că există sportul ăsta!