EXCLUSIV/Iohannis, sfătuit să-şi facă partid prezidenţial şi să abandoneze PNL

EXCLUSIV/Iohannis, sfătuit să-şi facă partid prezidenţial şi să abandoneze PNL

Comisarul.ro începe noul an prin a vă furniza o informaţie premium. Care va produce o mare agitaţie în clasa politică românească. Noul preşedinte, Klaus Iohannis, este sfătuit, în cercul intim de prieteni şi consultanţi, să demareze fondarea unei formaţiuni politice cu care să participe la iminentele anticipate. Toţi spun, la unison, că imaginea bună a preşedintelui se va deteriora pe măsură ce anchetele DNA vor viza tot mai mulţi membri marcanţi ai noului PNL. Iar preşedintele va fi nevoit să dea din ce în ce mai des explicaţii despre aceste cazuri. Subminându-şi alte mesaje.

Conform informaţiilor noastre, Iohannis nu respinge un astfel de proiect şi a lăsat în lucru celor care îl susţin să vină cu variantele de lucru. Oamenii din servicii, despre care Traian Băsescu vorbea în campanie că vor să intre în graţiile lui Iohannis, sunt cei mai fervenţi adepţi ai acestei linii pe care să o susţină noul preşedinte. Se pare că o altă tabără se află în spatele partidului pe care îl va fonda, dacă mai apucă, Sebastian Ghiţă. Dar ăsta este un subiect care merită tratat separat.

Însă nu întâmplător l-am adus în discuţie pe Ghiţă. În campania electorală, Ghiţă şi unul al cărui nume nu vă spune nimic, Dan Cristian Popescu, s-au înţeles de minune. Asigurându-i candidatului ACL reprezentare egală cu cea a candidatului PSD în privinţa afişajului outdoor prin EUROMEDIA. Mai multe amănunte despre acest Popescu, care vă vor şoca puţin-numai banii daţi cu împrumut de acest personaj se apropie de 2 milioane de euro- le puteţi afla  AICI .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro