EXCLUSIV/Ponta l-a sunat pe Antonescu DUMINICĂ seara/Antonescu: Un telefon care m-a deranjat profund!

EXCLUSIV/Ponta l-a sunat pe Antonescu DUMINICĂ seara/Antonescu: Un telefon care m-a deranjat profund!

Victor Ponta l-a sunat pe Crin Antonescu duminică seara, după anunţarea exit-poll-urilor. A fost un telefon care l-a surprins pe fostul lider al PNL şi fost candidat al defunctei USL la preşedinţie. L-a surprins însă negativ. Prin ton şi apropouri. Ponta i-a propus chiar o colaborare în campanie! ,,Mi s-a părut dezgustător, ca să nu zic mârlănesc, din partea lui, să aibă îndrăzneala să-mi ceară aşa ceva'', le-a mărturisit Antonescu colegilor de partid cu care a avut ieri o scurtă întâlnire. 

,,Crin Antonescu se va implica în campania lui Klaus Iohannis, revenind astfel în viaţa politică după o perioadă în care a evitat ieşirile publice'', a declarat pentru Comisarul.ro fostul ministru al Culturii, deputatul Gigel Ştirbu.

Dacă va spune sau nu, cu acest prilej, adevărul despre Ponta, rămâne de văzut.

Duminică, după ce a votat, a fost întrebat de reporterii care îl aşteptau cu cine a votat. Iar el le-a răspuns că ştie cu cine n-a votat. Cu Ponta.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…