EXCLUSIV/REVOLUŢIE în PSD/Ponta, Dragnea şi măzăricii să PLECE!/Ion Iliescu să asigure INTERIMATUL până la CONGRES

EXCLUSIV/REVOLUŢIE în PSD/Ponta, Dragnea şi măzăricii să PLECE!/Ion Iliescu să asigure INTERIMATUL până la CONGRES

A început revoluţia în PSD. Încă de azi-noapte s-au purtat discuţii despre viitorul partidului. Cel mai vehement a fost Mircea Geoană. El a cerut să cadă capete. ,,Să plece Ponta, Dragnea şi măzăricii lui'', a ameninţat Geoană. El propune ca Ion Iliescu să asigure interimatul până la organizare unui congres extraordinar. Însă Geoană nu este singur în acest demers. Aceleaşi lucruri se discută şi la UNPR. Care este, de fapt, celălalt PSD. 

În urmă cu două săptămâni, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, le-a adresat lui Ponta şi Dragnea un avertisment care a sunat ca un blestem: ,,Aţi creat un monstru. Să nu uitaţi ce vă spun, dacă pierdeţi alegerile, partidul se va pulveriza. Nimeni nu vă va mai ierta!''

Monstrul a fost rănit grav de votul românilor. Se clatină periculos. Iar declaraţiile arogante ale lui Liviu Dragnea după catastrofa de duminică i-au înfuriat pe foarte, foarte mulţi pesedişti. Ca şi lipsa de curaj a lui Ponta de a ieşi să vorbească după anunţarea exit-pol-urilor.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?