EXCLUSIV/SECRETUL bine PĂZIT al familiei Ponta

EXCLUSIV/SECRETUL bine PĂZIT al familiei Ponta

Suntem în măsură să vă prezentăm o nouă informaţie premium. Aşa cum, în cursul săptămânii viitoare, pe măsură ce vom intra în posesia datelor complete, o să mai furnizăm astfel de informaţii despre acest păpuşel al serviciilor, candidatul de carton al unora care vor să pună mâna pe România. 

Vi-l mai aduceţi aminte pe Victor Ponta la întâlnirea MTO de la Cotroceni? În care părea că zace într-o letargie suspectă. Cu acea atitudine conciliantă pe care Băsescu a considerat-o de pisic? 

Ei bine, Ponta avea un motiv bine motivat să ignore ce se întâmpla acolo între preşedinte şi harvardeză. Era obligatoriu pentru el. Şi probabil că luase chiar şi o pastilă.

Motivul? Premierul României, preşedintele PSD şi candidatul favorit la fotoliul de preşedinte al ţării suferă de o formă rară de ENUREZIS. Pe lângă pişul aproape nelipsit făcut în pat în fiecare noapte, pe un fond emoţional puternic, la Ponta se poate întâmpla şi ziua. De aceea, probabil că toţi aţi observat, Ponta nu este niciodată agresiv şi nu intră în dispute unu la unu. Prohabul i-ar putea face feste tocmai atunci când i-ar fi lumea mai dragă.

Surse din televiziune povestesc despre cel puţin două episoade în care invitatul Ponta, pe fondul exacerbării unor dispute în platou, în urmă cu câţiva ani, a fugit pur şi simplu de la faţa locului. Ferindu-se într-un mod jenant. 

Însă fosta soţie nu s-a jenat să povestească despre acest ,,defect'' al actualului premier al României. Iar actuala a încercat să-l vindece prin zeci de metode naturiste. Cu toate că toţi medicii străini i-au confirmat că sursa ,,bolii'' se află în creier.

Vai de mama noastră de popor!

Cititorii fideli ai acestui portal au sesizat poate că noi am tot promovat un pesedist scurs pe el...


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

2 VIDEO Bloggerii ruşi au dezasamblat noul Renault Duster şi l-au numit plin de „soluţii ţigăneşti”

3 „Ne vor lua terenuri” / Au luat bani cu împrumut din China! / Disperare în Muntenegru, țara care este pe cale să-ș…

4 Așa o fi?

5 De la „ei” pleacă totul! / Firma care asigura mententanța instalației de oxigen din tirul ATI de la Victor Babe…