EXCLUSIV/Vor fi DOUĂ TURURI! Detaliile PACTULUI de la Iași

EXCLUSIV/Vor fi DOUĂ TURURI! Detaliile PACTULUI de la Iași

Guvernul Dacian Cioloș va emite o ordonanță de urgență care va modifica legea alegerilor locale. Asta după ce va simula o așa-zisă consultare cu partidele. La ora la care redactăm acest material este luată în calcul și o consultare cu reprezentanți ai societății civile și ai partidelor neparlamentare. Dacian Cioloș a avut la Iași o discuție cu viitorul președinte al PSD, Valeriu Zgonea, care și-a dat acordul pentru modifiacare. Cu condiția ca din tabăra PNL și din partea Guvernului să nu se facă tam-tam pe amendamentele pe care le va introduce deputatul Florin Iordache la Ordonanța cu salariile demnitarilor. Prin aceste amendamente se vor dubla indemnizațiile deputaților și senatorilor. Cu Călin Popescu Tăriceanu vorbise deja Vasile Blaga. Și tot Blaga s-a angajat să-l aducă în tabăra pro-modificare și pe Gabriel Oprea. Ce naiba, doar el i-a adus primii parlamentari cu care a fondat UNPR! 

În acest fel Liviu Dragnea va fi izolat. Restul planului îl veți vedea, în anumite ziare, în zilele următoare. Mai multe nu putem spune, deocamdată...


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”