EXPLOZIV/Adevărul despre “copiii vânduţi pentru organe” de Klaus Iohannis!/VIDEO

EXPLOZIV/Adevărul despre “copiii vânduţi pentru organe” de Klaus Iohannis!/VIDEO

În acest interviu se demontează toate minciunile spuse despre Iohannis şi implicarea sa în aşa-zisul trafic de copii. Mai jos este un articol pe temă. Din sutele generate de propaganda PSD/Antena3/Jurnalul Naţional. Vorbesc despre asta mătuşa lor şi una dintre verişoare.

Carmen şi Klaus Iohannis, implicaţi în traficul de copii

ISABELA PAULESCU/Agerpres

 Neamţul Klaus Iohannis împreună cu soţia sa, Carmen, au fost implicaţi la începutul anilor 1990 într-o reţea specializată pe traficul internaţional de copii, care se ascundea sub paravanul adopţiilor internaţionale. Pe atunci, Iohannis era doar un biet profesor de fizică, care a reuşit în aceea perioadă tulbure să depună la bancă 9.000 de dolari. Zece ani mai târziu, în anul 2000, Iohannis a recunoscut public că el şi soţia sa au fost implicaţi în povestea adopţiilor internaţionale. Carmen Iohannis ar fi fost translator, iar el însoţitor de “turişti”, în special canadieni. În urma serviciilor prestate, canadienii l-au recompensat cu cadouri. Ce fel de cadouri, nu a vrut să zică. Cert este că familiile copiilor “exportaţi” în Canada îi acuză direct pe soţii Iohannis că le-au luat copiii.

Trei copii orfani

Soţii Elena şi Vasile Iliuţ au plecat în după-amiaza zilei de 11 iunie 1990 la o nuntă în satul Răşinari. Nu înainte de a îi lăsa pe cei trei copii ai lor în grija Mioarei Iliuţ, mătuşa lor. Seara târziu, întorşi de la petrecere, cei doi soţi s-au luat la ceartă. Gelos din cale afară, Vasile şi-a luat ucis soţia, apoi s-a sinucis. A doua zi, trupurile celor doi au fost descoperite de Mioara Iliuţ, sora criminalului. La trei zile după necazul care s-a abătut asupra familiei Iliuţ, în Răşinari şi-au făcut apariţia soţii Carmen şi Klaus Iohannis, împreună cu o familie de canadieni.
“Ne-au cerut să dăm spre adopţie cei trei copii rămaşi orfani: Elena Maria (7 ani), Vasile (5 ani) şi Anca (3 ani), că o să le fie mult mai bine în Canada. Eu eram cu băiatul meu în braţe şi mi-au cerut să-l dau şi pe el, că noi suntem săraci, că nu avem ce să le dăm de mâncare. Dar noi aveam tot ce ne trebuia: şase camere de locuit, doi cai, doi porci”, le-a spus Mioara Iliuţ jurnaliştilor de la ancheteonline.ro.
Ea le-a mai spus că Carmen Iohannis i-a luat în braţe copilul fiind foarte încântată pentru că era cu bucle blonde. “Avea toate informaţiile necesare. Ştia că sunt în divorţ şi insista că nu am cu ce să-l cresc. Am scăpat de ei în ziua aceea. Dar apoi au venit la noi în fiecare zi şi insistau să le dăm nepoţii spre adopţie, să le dăm certificatele de naştere ale copiilor.” Pe mama Mioarei au minţit-o că şi ei au avut un copil şi l-au dat spre adopţie, că îi era mai bine în Canada. “Am aflat târziu că soţii Johannis nu au avut copii”, a spus Iliuţ.
Într-un final, bunica copiilor, Maria Iliuţ, a cedat la insistenţele soţilor Iohannis şi şi-a
dat consimţământul pentru adopţie.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Este timpul ca Vova să se îmbolnăvească”. Dezvăluirile unui oligarh rus despre uneltirile de la Kremlin împotriva lui Putin

2 VIDEO Trupele ucrainene au spart apărarea rușilor în regiunea nord-estică Harkov

3 Rușii sună să se predea, înainte de a ajunge pe front. Trimiși la război fără antrenament și fără mâncare: mărturii din prima linie

4 VIDEO Un nou „succes” / Rușii din filmare și-au aruncat în aer camarazii!

5 VIDEO Televiziunile rusești s-au întors împotriva oligarhilor: „Roman Abramovici să se ocupe de trupele aeropurtate, Potanin de tancuri”