EXPLOZIV/DOVADA că Oprea este un BOU. Un BOU MINCINOS/VIDEO

EXPLOZIV/DOVADA că Oprea este un BOU. Un BOU MINCINOS/VIDEO

După ce HotNews a prezentat, săptămâna trecută, un material despre cum s-a furișat cretinul de Oprea să vorbească la Consiliul JAI cu vreun omolog european, dialogând doar în română cu o reprezentantă a României, apare acum dovada clară că ipochimenul, fost slugoi al lui Miron Cosma, nu știe boabă de engleză. 

Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, s-a întâlnit joi cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm. Spre deosebire de alte întâlniri oficiale avute de diplomatul american în prima sa săptămână în România, cea cu Gabriel Oprea nu a fost semnalată de un comunicat al Ambasadei SUA sau măcar pe pagina oficială de Facebook.

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, pe contul său de Youtube, o înregistrare video de la întâlnirea lui Oprea cu Hans Klemm. Înregistrării îi lipseşte partea audio, însă, chiar şi aşa, se poate observa un detaliu jenant pentru un oficial român de la un asemenea nivel. Toate discuţiile dintre cei doi oficiali se desfăşoară prin intermediul unui translator. Dacă în cadrul discuţiilor formale se mai obişnuieşte ca fiecare interlocutor să folosească limba propriei ţări, faptul că inclusiv discuţiile purtate pe holurile ministerului sunt printr-un interpret nu poate duce decât la concluzia că vicepremierul României, care a reprezentat recent ţara la Consiliul JAI, nu știe deloc limba engleză.

În CV-ul lui Gabriel Oprea, acesta pretinde că ar cunoaşte limba engleză foarte bine (ascultare şi citire) şi bine (conversaţie, discurs oral, exprimare scrisă).




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski