EXPLOZIV/E oficial, s-a MUȘAMALIZAT TOT. Datele privind COLOANELE OFICIALE au devenit SECRETE!

EXPLOZIV/E oficial, s-a MUȘAMALIZAT TOT. Datele privind COLOANELE OFICIALE au devenit SECRETE!

Oameni buni, vă anunțăm oficial mușamalizarea dosarului care-l putea inculpa pe jegul de Oprea. Informațiile au fost secretizate! 

Miercuri, 21 octombrie, printr-o ordonanţă de urgenţă publicată în Monitorul Oficial, nr. 785, Guvernul Ponta a modificat legea SPP şi dă dreptul la protecţie şi pentru preşedinţii partidelor parlamentare, adică și pentru preşedintele UNPR Gabriel Oprea, cel care până acum beneficia ilegal de coloană oficială.

Conform ordonanței de urgență publicată în Monitorul Oficial, informațiile despre SPP sunt SECRET DE STAT. Este o altă modificare CHEIE făcută la legea de funcționare a SPP. Deci, în caz de accident la deplasarea unui lider politic cu protecția SPP, informațiile NU pot fi transmise organelor judiciare fiind SECRET DE STAT. 

ATENȚIE! Ordonanța fusese anterior aprobată în CSAT, deci are și acordul președintelui Klaus Iohannis.

Ordonanța de urgență este semnată de premierul penal Victor Ponta și de toți șefii serviciilor secrete.

NU este semnată de vicepremierul și ministrul de interne Gabriel Oprea, ci de secretarul de stat Ilie Botoș, fost procuror general al României.

MAI SEMNEAZĂ în ordine: Ion Moraru (secretar general al Guvernului), Mircea Dușa (ministrul apărării naționale),  Eduard Raul Helwig (șeful SRI), Mihai Răzvan Ungureanu (șeful SIE),  Lucian Silviu Pahonțu (șeful SPP),  Marcel Opriș (șeful STS),  Marius Petrescu (șeful ORNISS) și alții, printre care ministrul finanțelor, Orlando Teodorovici.

Greu de crezut că șefii serviciilor secrete NU știau de accidentul petrecut cu o seară înainte cu coloana oficială la care NU avea dreptul Gabriel Oprea.

În acest caz avem de-a face cu infracțiunea de favorizare a infractorului.

Surse au precizat pentru Flux24. că ideea acestei modificări a legii a aparținut vicepremierului Gabriel Oprea, speriat după primul accident din septembrie când un alt politișt a fost rănit. Atunci Oprea a decis să aibă OFICIAL drept la girofar, dar și secretizarea informațiilor.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

3 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!