EXPLOZIV/Gelu Oltean, şeful DGIPI, a fost destituit de Ponta/Noi v-am spus că nu se găsesc nişte filmuleţe

EXPLOZIV/Gelu Oltean, şeful DGIPI, a fost destituit de Ponta/Noi v-am spus că nu se găsesc nişte filmuleţe

Gelu Oltean, şeful DGIPI, a fost destituit de Ponta. DGIPI este singurul serviciu secret aflat în subordinea primului-ministru. Iar acest lucru a fost adoptat prin lege la începutul lui 2014. Decizia a fost publicată luni seara în Monitorul Oficial. În decizia publicată nu se specifica dacă eliberarea lui Oltean a fost făcută la cerere. Oltean conducea DGIPI (serviciul secret al Ministerului de Interne, cunoscut drept Doi şi-un sfert) din aprilie 2012, serviciul fiind in directa subordine a premierului Romaniei.

Însă, toată lumea ştia că el avea o relaţie apropiată cu Liviu Dragnea. Iar noi v-am spus că Dragnea a încercat şi el să-şi bage nasul în mizeria cu Bercea şi Băsescu. Tot noi v-am spus că în data de 10 iulie au fost făcute percheziţii la Drăgăneşti-Olt pentru recuperarea unor suporţi magnetici pe care se aflau nişte înregistrări deocheate cu EBA. Din păcate pentru investigatori, DVD-urile n-au fost găsite. Iar sursele noastre spun că acest lucru s-a petrecut din cauza unui ofiţer de la DGIPI Olt. Care are legături cu anumite personaje politice din acel judeţ. Care, la rândul lor, au legături strânse cu Liviu Dragnea. 

Lupta de uzură din PSD, cu mizerii de neimaginat, de-abia a început.

Gelu Oltean (45 de ani) a mai lucrat în DIPI (fosta DGIPI) în perioada 2006 - 2009, iar in 2007 a fost coordonatorul echipei de poliţişti români trimişi în Italia pentru a colabora cu autorităţile locale în cazul Mailat (romanul condamnat pentru uciderea unei italience).

Preşedintele Traian Basescu a semnat pe 28 noiembrie 2013 decretul pentru înaintarea în gradul profesional de chestor principal de poliţie a lui Gelu Oltean, şeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din Ministerul de Interne.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

4 Tablou din colecția lui Ceaușescu, găsit în Bulgaria. Ce mesaj apare pe spatele lucrării de 50 de milioane de euro

5 VIDEO Priviți, au furat țevile de aluminiu folosite la foraje geotehnice pentru Autostrada Moldovei / Muncitorii au dat de urma lor într-un depozit de f…