EXPLOZIV/Gelu Oltean, şeful DGIPI, a fost destituit de Ponta/Noi v-am spus că nu se găsesc nişte filmuleţe

EXPLOZIV/Gelu Oltean, şeful DGIPI, a fost destituit de Ponta/Noi v-am spus că nu se găsesc nişte filmuleţe

Gelu Oltean, şeful DGIPI, a fost destituit de Ponta. DGIPI este singurul serviciu secret aflat în subordinea primului-ministru. Iar acest lucru a fost adoptat prin lege la începutul lui 2014. Decizia a fost publicată luni seara în Monitorul Oficial. În decizia publicată nu se specifica dacă eliberarea lui Oltean a fost făcută la cerere. Oltean conducea DGIPI (serviciul secret al Ministerului de Interne, cunoscut drept Doi şi-un sfert) din aprilie 2012, serviciul fiind in directa subordine a premierului Romaniei.

Însă, toată lumea ştia că el avea o relaţie apropiată cu Liviu Dragnea. Iar noi v-am spus că Dragnea a încercat şi el să-şi bage nasul în mizeria cu Bercea şi Băsescu. Tot noi v-am spus că în data de 10 iulie au fost făcute percheziţii la Drăgăneşti-Olt pentru recuperarea unor suporţi magnetici pe care se aflau nişte înregistrări deocheate cu EBA. Din păcate pentru investigatori, DVD-urile n-au fost găsite. Iar sursele noastre spun că acest lucru s-a petrecut din cauza unui ofiţer de la DGIPI Olt. Care are legături cu anumite personaje politice din acel judeţ. Care, la rândul lor, au legături strânse cu Liviu Dragnea. 

Lupta de uzură din PSD, cu mizerii de neimaginat, de-abia a început.

Gelu Oltean (45 de ani) a mai lucrat în DIPI (fosta DGIPI) în perioada 2006 - 2009, iar in 2007 a fost coordonatorul echipei de poliţişti români trimişi în Italia pentru a colabora cu autorităţile locale în cazul Mailat (romanul condamnat pentru uciderea unei italience).

Preşedintele Traian Basescu a semnat pe 28 noiembrie 2013 decretul pentru înaintarea în gradul profesional de chestor principal de poliţie a lui Gelu Oltean, şeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din Ministerul de Interne.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați văzut chestiile ăstea cu „Piedonii”

2 Inspector ITM către un patron: „Boule, s-gi p-la” / „Bă, mu-e, să te f-t în gură, analfabetule, milionarule în Euro!”

3 Ungaria tace și face...

4 „Și beat și treaz, Piedone nu candidează nici la președinție, nici la Primăria Capitalei. Punct. Așa să-mi ajute Dumnezeu”

5 Generalul(r) Virgil Bălăceanu, avertisment care dă fiori...