EXPLOZIV/Magda Bistriceanu, omul lui MRU, POSTEAZĂ IMAGINI cu Penalul la Miami!

EXPLOZIV/Magda Bistriceanu, omul lui MRU, POSTEAZĂ IMAGINI cu Penalul la Miami!

''Premierul nostru penal la Starbucks Coffee - Miami International Airport! Ce bine să ai prieteni la Miami, mulţumesc pentru foto!'', scrie pe Facebook Magda Bistriceanu, cea care a postat fotografia.

În imagine, alături de penalul Ponta, apare şi fiul său.

Magda Bistriceanu, fosta imagine a PSD din timpul lui Geoană, a trecut subit, în noiembrie 2012, în partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu, Forța Civică. 

O fi întâmplare că tocmai ea face publice imagini cu Ponta la Miami? Bineînțeles, poza a fost primită de la o ,,cunoștință''.

*În ceea ce ne privește, deși am fost primii din România care au furnizat informația că Daciana Sârbu a făcut rezervări la Miami, așa cum se poate citi în materialul publicat în 20 iulie  EXPLOZIV/Daciana a făcut REZERVĂRI pentru o VACANȚĂ la Miami. Ponta așteaptă VEȘTI de la DNA , informații primite ulterior ne-au făcut să credem că Penalul a contramandat plecarea în SUA. Mai ales că, inițial, se vorbea despre o plecare a lui Ponta pentru 3 săptămâni, care, ulterior, a fost scurtată la două. Se mai întâmplă...







Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”