EXPLOZIV/Palmă dată de AMBASADORUL Olandei Penalului FUGIT la turcaleți: A postat fotografii cu SOȚIA OPERATĂ la PICIOR într-un SPITAL din București

EXPLOZIV/Palmă dată de AMBASADORUL Olandei Penalului FUGIT la turcaleți: A postat fotografii cu SOȚIA OPERATĂ la PICIOR într-un SPITAL din București

Palmă uriașă, cu valoare de simbol, dată de un ambasador occidental, Penalului Național fugit la turcaleți ca orice fanariot aflat pe buza prăpastiei.

"Cristina a suferit azi o operație ortopedică. Mulțumim frumos profesorului doctor Cârstoiu și tuturor infirmierelor dedicate", este mesajul postat chiar marți de ambasadorul Olandei la București, Matthijs van Bonzel, care anunța astfel intervenția medicală suferită de soția sa la Spitalul Universitar de Urgență din București.

Tot marți ne-a trimis și nouă, românilor, premierul nostru, bezele, pe Facebook, din Turcia...

Chiar ambasadorul olandez s-a tratat în trecut în spitalele românești. În 2013, diplomatul a postat o fotografie în haine de pacient, la Spitalul Militar din Bucureşti, adăugând că și soția sa a avut o experiență asemănătoare.

Concluzia sa, la momentul respectiv: "Medicii din România ne-au tratat pe amândoi foarte bine!”

Să amintim de tăcerea murdară a televiziunilor românești, cumpărate de Ponta cu o ordonanță pe banii noștri?

 Amintim ca premierul Victor Ponta a ales sa mearga in Turcia pentru o interventie chirurgicala la genunchiul stang, la care s-a accidentat in urma unui meci de baschet, iar marti dimineata a postat pe Facebook un mesaj prin care a transmis ca a fost operat, interventia fiind "mult mai complicata decat se anticipa". Premierul a precizat in mesajul transmis ca are "totala incredere in medicii romani", sustinand ca a ales Turcia pentru ca acolo are parte de ceva ce era imposibil acasa "liniste si odihna".

"Multumesc tuturor celor care in aceste zile au avut un gand bun pt mine - operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa, dar sunt convins ca pana in decembrie voi putea face sport din nou. Multumiri speciale doctorului Ionut Codorean, care a fost langa mine si mi-a dat curaj prin profesionalismul sau (evident ca am totala incredere in medicii romani - aici insa am ceva ce era imposibil acasa - LINISTE si ODIHNA)! Vreau sa-i asigur si pe cei care "se bucura" de necazul meu ca ma voi intoarce mai sanatos si mai puternic!", a scris Ponta pe Facebook.

Luni dimineata, avocata lui Victor Ponta a fost la Directia Nationala Anticoruptie, unde ar fi urmat sa se prezinte premierul, urmarit penal pentru trei infractiuni in dosarul lui Dan Sova. Potrivit unor surse oficiale, avocata ar fi cerut o amanare cu o saptamana a audierii premierului, motivand prin faptul ca acesta este in Turcia, unde ar urma sa se opereze la genunchi.

Tot luni, Ponta a semnat decizia prin care vicepremierul Gabriel Oprea este desemnat sa coordoneze activitatea Guvernului in perioada 16-19 iunie.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Interesante amănunte...