EXPLOZIV/Ponta, CITAT la DNA/GHINION, Penalul se OPEREAZĂ în Turcia

EXPLOZIV/Ponta, CITAT la DNA/GHINION, Penalul se OPEREAZĂ în Turcia

Premierul penal al României, Victor Ponta, a fost citat pentru luni la DNA. Însă nu s-a prezentat. La sediul DNA a ajuns doar avocata. Care a depus dovada că Penalul nu se poate prezenta. Potrivit unor surse juridice, avocata Loredana Radu a studiat dosarul clientului său şi a depus acte medicale din care rezultă că premierul se află, luni, în Turcia, pentru a se opera la genunchi. Sursele noastre spun că Ponta se află la cea de-a doua evitare a prezentării în fața procurorului Uncheșelu după ce săptămâna trecută a mai făcut o solicitare de amânare, din motive politice. 

Toate sursele indică faptul anunțat de Comisarul.ro încă de sâmbătă, în exclusivitate, că Ponta s-a internat în Turcia pentru a efectua o intervenție chirurgicală la un picior, așa cum am scris în acest material  EXPLOZIV/Ponta NU s-a ÎNTORS în țară! A plecat de la Baku, în Turcia, cu avionul lui Erdogan!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Simplă speculație de presă?

5 Bădălău a refuzat să dea declarații la DNA / Procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile pesedistului cu denunțătorul său, primarul Dan Pasa…