Falcă despre propunerea lui Dragnea: PSD urmăreşe să-şi aducă primari în partid prin şantaj

Falcă despre propunerea lui Dragnea: PSD urmăreşe să-şi aducă primari în partid prin şantaj

Preşedintele PDL Arad, primarul Gheorghe Falcă, spune că propunerea vicepremierului Liviu Dragnea de a legaliza o perioadă migraţia primarilor are ca scop de a aduce în PSD, ”prin şantaj”, primari de la alte partide, înainte de campania electorală, pentru că Ponta ”este în cădere în sondaje”.

Falcă despre propunerea lui Dragnea: PSD urmăreşe să-şi aducă primari în partid prin şantaj (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, vineri seară, pentru a comenta propunerea lui Liviu Dragnea de a acorda două săptămâni aleşilor pentru a trece la alte partide fără a-şi pierde mandatul, liderul PDL Arad, Gheorghe Falcă, a spus că PSD urmăreşte să aducă ”prin şantaj” primari în partid.

”Se ştie că PSD este cel mai corput partid, iar în momentul în care nu mai au voturi şi posibil nu mai pot fura, vor să aducă primari prin şantaj. Având un candidat incompetent ca domnul Ponta, care este în cădere în sondaje, vor să fure primari de la alte partide”, a spus Falcă.

Primarul Aradului a spus că este convins că ”cei care vor dreptate până la capăt şi care se bazează pe valorile creştine ,şi nu cele ateiste ale domnului Ponta se vor opune propunerii PSD”.

Democrat-liberalul Gheorghe Falcă, aflat la al treilea mandat de primar, anunţa la începutul anului că este membru în Fundaţia "Mişcarea Populară" din vara anului 2013, susţinând însă că ştie să facă diferenţa între activitatea sa în fundaţie şi responsabilitatea pe care o are în calitate de preşedinte al PDL Arad.

În campania internă a PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie, Falcă a promovat tema unificării dreptei, iar odată cu apariţia ACL s-a implicat în promovarea publică a alianţei şi a ideii de unificare a PDL şi PNL într-un singur partid. Falcă a declarat public de mai multe ori că îl susţine pe Klaus Iohannis, spunând acest lucru chiar şi înainte de desemnarea oficială a candidaturii din partea ACL, când în discuţie era şi Cătălin Predoiu. De altfel, vineri, Klaus Iohannis se află în Arad la invitaţia primarului Falcă, participând la o întâlnire cu peste 1500 de membri PDL şi PNL, dar şi la Zilele Aradului.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Suceava, că în prezent foarte mulţi aleşi locali activează pentru alte partide şi propune ca pentru o perioadă de două săptămâni să existe posibilitatea ca aleşii locali să îşi aleagă partidul fără să îşi mai piardă mandatul.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

3 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

4 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

5 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!