Familia Iohannis, mai PESEDISTĂ decât credeam!/Madam Iohannis se leapădă de Facebook ca Ponta de doctorat!

Familia Iohannis, mai PESEDISTĂ decât credeam!/Madam Iohannis se leapădă de Facebook ca Ponta de doctorat!

Scandalul provocat de controversatele postări pe contul personal de Facebook al Primei Doamne arată, mai repede decât credeam, înclinaţia spre pesedism a acestei familii din Sibiu. Adică minciuna sfruntată şi prostirea în faţă.

Pentru că discuţiile provocate de Carmen Iohannis vin în siajul controversatelor numiri produse de soţul său în noul aparat prezidenţial. Începând cu jegul pesedist, vopsit peste noapte în penelist, Dan Mihalache, şi terminând cu Lazăr Comănescu, unul care saluta deciziile USL din vara lui 2012 care au aruncat în aer şubreda democraţie din România. Despre care Iohannis n-a suflat nici un cuvânt. Dar şi în contextul prea degrabei adoptări a plagiatorului Ponta. Cu care Iohannis s-a întâlnit deja de două ori fără a face publice amănuntele discuţiilor.

Uşurinţa cu care, pe surse, din cadrul administraţiei prezidenţiale s-a minţit că doamna Carmen nu are cont de Facebook arată cât de sinceri vor fi cu noi noii stăpâni. Adică deloc. Vor face ca Ponta. Când e favorabil va fi umplută presa cu materiale promoţionale. Când e de rău se aşterne tăcerea sau se minte. Exact ca acum.

Facebook nu este o instituţie publică unde să primeşti informaţii făcând o cerere pe 544. Nu are serviciu de relaţii cu clienţii. Nu-l poţi suna pe Zuckerberg, că e de gaşcă, să-i iei o declaraţie. Să-ţi confirme dacă Prima Doamnă are cont de Facebook sau nu. Aşa că, dacă n-a ieşit bine campania de imagine, şi s-a întors împotriva ta, cum s-a întâmplat cu madam Iohannis, n-ai cont de Facebook! Păstrând proporţiile, la fel ca Ponta cu doctoratul. Prins cu copiatul, nu recunosc. Returnez suma furată. Nu este pagubă, nu răspund. 

Noi, aici la Comisarul.ro, nu avem nici stăpâni cu interese politice şi nici nu suntem implicaţi în astfel de jocuri. Suntem o specie din ce în ce mai rară în peisajul presei româneşti. Gata, mâine, dacă este exclusiv, să-şi facă selfie cu prohabul noului preşedinte!

Aşa că spunem direct. Doamna Carmen Iohannis are cont de Facebook. Pe care a mai postat imagini. Între care şi două cu soţul său şi un copil. La fel ca imbecilul de Ponta. Care-şi foloseşte copiii pe post de batistă de şters rahatul de pe obrazu-i gros. 

Context

Mai multe fotografii publicate pe Facebook in ultima perioada si atribuite lui Carmen Iohannis au starnit discutii aprinse referitoare la continutul postarilor, scrie duminica "Adevarul", precizand totodata ca surse din cadrul Administratiei Prezidentiale au declarat publicatiei ca sotia sefului statului nu are, insa, un cont pe reteaua sociala.

Conturile create pe Facebook si care poarta numele lui Carmen Iohannis nu ii apartin, au precizat surse din Administratia Prezidentiala pentru "Adevarul". Carmen Iohannis va avea insa un cont pe reteaua sociala, cat de curand, si planuieste sa fie activa in mediul online, au afirmat aceleasi surse.

Precizarea intervine in contextul in care, recent, mai multe fotografii publicate pe conturile atribuite lui Carmen Iohannis au starnit reactii acide in mediul online, noteaza "Adevarul". O fotografie publicata in preajma sarbatorilor si realizata de fotograful Mugur Varzariu infatiseaza cuplul prezidential in timpul rugaciunii. Imaginea a fost realizata la 2 noiembrie 2014, in cadrul unui documentar referitor la alegerile prezidentiale.

Multi comentatori au criticat imaginea in sine, fara a sti insa contextul in care a fost realizata si faptul ca respectivul cont de Facebook nu ii apartine sotiei presedintelui, in timp ce Varzariu a reclamat modul in care a fost utilizata fotografia, respectiv fara citarea sursei. Sursa  HotNews.ro





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...