Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Fosta iubită a lui Fuego vrea să ajungă primar în orașul PENALILOR

Dacă în urmă nu cu foarte mult timp fosta iubită a lui Fuego, Ana Maria Ciaușu, actual co-secretar general al PNL Olt, declara, în cadrul unui interviu, că, deși i-ar plăcea provocarea, încă nu a luat o decizie în privința candidaturii sale la alegerile locale din 2016 pentru funcția de primar al Slatinei, lucrurile s-au schimbat săptămâna trecută, când ea și-a anunțat, într-o ședință a Comitetului Județean Executiv, intenția de a candida. 

În ședința Comitetului Județean Executiv a PNL Olt de joi seară Ana Maria Ciaușu a anunțat, așadar, oficial, că este hotărâtă ca, la alegerile locale din 2016, să intre în cursa pentru funcția de primar al municipiului Slatina. 
Ana Miaria Ciaușu este cunoscută mai mult ca fostă iubită a cântărețului Paul Surugiu, cu numele de scenă Fuego, decât ca om politic. Ea a intrat în politică în urmă cu circa patru ani, activând în cadrul PNL Scornicești înainte să fie promovată pe funcția de secretar general al organizației județene. Ea a ocupat, pentru scurtă vreme, în 2013, postul de șef de cabinet al prefectului de atunci Cătălin Rotea, fără să aibă studii superioare. De altfel, chiar dacă nu avea studii superioare, acest lucur nu a împiedicat-o pe tânără să ocupe mai multe funcții importante în mediul sindical, în perioada 2001 - 2008 ea deţinând funcţia de asistent, apoi pe cea de consilier al preşedintelui CNSLR – Frăţia. Ulterior, ea s-a înscris la cursurile Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală din cadrul USAMV Bucureşti - Filiala Slatina. Viitoarea candidată a fost și este puternic susținută de controversatul om politic Ion Moisescu, președintele PNL Scornicești și consilier județean, un soi de protector și al co-președintelui TNL Slatina, Radu Moruși, trimis în judecată pentru aderare la un grup infracţional organizat şi pentru desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc, în celebrul dosar al Lotului Lazăr, scrie publicația locală Olt-alert.ro.

Municipiul Slatina a fost condus, între 2004 și 2012 de fostul ministru penal Darius Vâlcov, aflat acum în arest. Și primarul suspendat, ales în 2013, un fost condamnat cu suspendare la 4 ani de pușcărie pentru corupție, Minel Prina, se află tot în arest. La domiciliu. Fostul viceprimar din primul mandat al lui Vâlcov, Gabriel Diaconu, a fost deja eliberat condiționat după ce a fost condamnat pentru corupție.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Avortul ratat Victor Ponta a făcut ieri 47 de ani. Cornelia Naum, mamă: „Nu am vrut să țin sarcina, cînd eram …

2 Tic-tac! MISTERUL schimbării prenumelui Rodica în Viorica Nica al actualei Viorica Vasilica Dăncilă va fi eluc…

3 Gata, îl scot din țară! Încă un infractor va scăpa nepedepsit! Mario Iorgulescu va fi transferat la o clinică …

4 Cine sunt marii masoni din Ministerul de Interne

5 Mafia PSD / Cât s-o fi dat, cât s-o fi luat? Șerban Nicolae insistă cu Legea paradisurilor fiscale!

recomandări

Te ia DNA: Sorin Oprescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Faceți cunoștință cu Grumpy cat japoneză, care e chiar mai grumpy decât originala