Gabriel Berca acuză PSD că a trecut la racolări masive de primari ai opoziţiei în judeţele Moldovei

Gabriel Berca acuză PSD că a trecut la racolări masive de primari ai opoziţiei în judeţele Moldovei

Vicepreşedintele PMP Gabriel Berca acuză PSD că a trecut la racolări masive de primari ai opoziţiei în judeţele Moldovei, susţinând că există riscul întoarcerii la perioada de dinainte de 2004, când "Moldova era roşie", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Gabriel Berca (Imagine: Mihai Dascalescu/ Mediafax Foto)

Gabriel Berca a declarat, miercuri, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că PSD a trecut la racolarea masivă de primari ai opoziţiei în Moldova, el amintind de practicile din timpul guvernării Năstase.

"Este necesar un echilibru politic în această zonă a ţării. PSD a trecut la o racolare masivă de primari ai opoziţiei. Nu vrem să ne întoarcem înainte de 2004, când Moldova era roşie", a declarat vicepreşedintele PMP, Gabriel Berca.

El a precizat că mai ales în mediul rural PMP întâmpină dificultăţi în a recruta militanţi, întrucât oamenii se tem de represaliile primarilor din localităţile respective.

Berca a spus că miercuri s-a întâlnit cu şefii organizaţiilor PMP din Moldova şi cu secretarii generali ai filialelor din această zonă şi că ţinta partidului la alegerile europene, pe zona Moldovei, este obţinerea unui scor format din două cifre.

"Este importantă organizarea, iar azi (miercuri - n.r.) la Iaşi, am avut o întâlnire tehnică pentru europarlamentare. Vom avea o campanie decentă, nu una bazată pe acuze gratuite", a declarat Gabriel Berca.

El a adăugat că PSD şi partidele aliate au un bazin electoral de cel mult 40-42 la sută, însă formaţiunile de dreapta depăşesc împreună scorul PSD.

"O prezenţă mare la vot ar ajuta partidele mai mici, în nici un caz PSD”, a mai spus Berca.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

4 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

5 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?