Gorghiu (PNL): Candidatura lui Iohannis este una certă; nu va putea fi împiedicată de încercările de demobilizare sau manipulare

Gorghiu (PNL): Candidatura lui Iohannis este una certă; nu va putea fi împiedicată de încercările de demobilizare sau manipulare

Purtătoarea de cuvânt a Partidului Național Liberal (PNL) Alina Gorghiu a asigurat, vineri, în ce privește candidatura lui Klaus Iohannis la Președinție din partea ACL, că aceasta este "una certă și nu va putea fi împiedicată de niciuna dintre încercările de demobilizare sau de manipulare practicate de adversarii politici".

"Discuțiile din spațiul public din ultimele zile, în care se aduc în dezbatere tot felul de scenarii referitoare la numele persoanei susținute de Alianța Creștin-Liberală la Președinție, sunt pure teme de propagandă și dezinformare. (...) Alianța Creștin-Liberală intră în campania electorală cu motoarele turate la maximum și cu un singur obiectiv: câștigarea alegerilor de către candidatul dreptei, Klaus Iohannis", afirmă Gorghiu, într-un comunicat remis vineri AGERPRES.

În același text, purtătoarea de cuvânt a PNL amintește că, încă din vară, a fost anunțat public candidatul ACL la alegerile prezidențiale, acela fiind Klaus Iohannis, care s-a și înscris oficial în cursa electorală.

"Intensificarea, odată cu apropierea alegerilor, a discuțiilor despre orice alte scenarii în afara acestei realități nu face decât să confirme ipoteza lansării cu bună știință a unor astfel de manipulări. Este regretabil că sunt unii candidați care intră în astfel de jocuri. Declarațiile și comportamentul acestora sunt ofensatoare în primul rând pentru electoratul pe care pretind că ar dori să îl reprezinte. Niciun candidat serios nu se poate înscrie în cursa electorală pentru Președinție cu susținerea unei anumite grupări politice, pentru ca apoi să declare că este gata să se substituie candidatului unui alte forțe politice", afirmă Alina Gorghiu.

În opinia sa, astfel de acțiuni "nu fac cinste candidaților care le practică" și sunt "nedemne pentru orice om responsabil care își propune să fie ales pentru cea mai înaltă demnitate în stat".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...