Guvernul sugerează că AȘA vor arăta REFUGIAȚII primiți de România. „Așa primim un milion!!!”

Guvernul sugerează că AȘA vor arăta REFUGIAȚII primiți de România. „Așa primim un milion!!!”

Guvernul Romaniei a anuntat pe pagina sa de Facebook ca a aprobat „Obiectivele strategiei nationale privind imigratia”. Postarea a fost ilustrata cu o imagine care a starnit o multime de comentarii nervoase sau ironice. Guvernul a ales sa ilustreze postarea despre imigranti cu o potentiala refugiata foarte sexy, scrie Aktual24.ro. 

Reactiile nu au intarziat sa apara, vezi cateva dintre comentarii:

Fanica Dumitrascu: Sunteti de-a dreptul halucinanti…. femeia asta este o refugiata pe holurile Guvernului?…ilustrati o asemenea strategie care este un subiect de dezbatere europeana cu o femeie care arata a hostess?

Victor Dogaru: Femeia asta nu are haine de firma cum am vazut la emigranii ???? ce e asta manipulare ?

Corneliu N. Vaida: Postarea asta e dovada ca guvernul face o adevarata protectie sociala! In acest caz avem dovada ca au angajat ca „specialist postac facebookist” o persoana cu deficiente. Psihice, de data asta ….

Florin Tudoran: Eeee, daca vin numai refugiate ca asta, le primim cu bratele deschise ! Sa ni se repartizeze numai astfel de persoane, primim si un milion !!!

Ovidiu Voicu: Mda, barbatii adevarati din Guvern viseaza sa integreze imigrante sexi in Photoshop.

In strategia guvernului privind imigrarea se afirma ca „autoritatile romane vor contribui la crearea unui sistem de admitere flexibil, dar, in acelasi timp vor acorda o atentie deosebita cetatenilor proveniti din statele cu potential migrationist sau care pot aduce atingere sigurantei nationale”.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...