Idiotul ăsta e profesor universitar?-VIDEO

Idiotul ăsta e profesor universitar?-VIDEO

Vă propunem să ascultaţi discursul lui Ioan Adam, fost judecător, actualmente avocat, deputat şi profesor universitar. Acest personaj sinistru a fost votat, a scris cărţi în valoare de 2 milioane de euro, formează studenţi, scrie legi pentru noi. 

Ioan Adam, cercetat de DNA pentru corupţie, se declara "somitate" într-o conferinţă de presă susţinută în campania electorală din 2012. "Uitaţi-va la masa asta ce somităţi sunt!", spunea Adam. Lângă el se afla Ion Diniţă, acuzat şi el acum de DNA de dare de mită.

"Uitaţi-va la noi şi le spun braşovenilor să se uite cine suntem noi, dom'le! Uitaţi-vă la masa asta ce somităţi sunt! În profesia lor, dom'le! Noi avem în spate o profesie, avem un nume, avem titluri, avem valoare! Uitaţi-vă la noi!", spunea Ioan Adam într-o conferinţă de presă la sediul PSD Braşov în campania electorală.

O altă "somitate" care se afla lângă Adam era Ion Diniţă, actual deputat PC, cercetat de DNA pentru trafic de influenţă şi dare de mită în dosarul preşedintelui CJ Braşov, Aristotel Căncescu. Colegii deputaţi au respins marţi cererea DNA de cercetare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?