Încă un MINCIUNOI GROS tras de MITOMAN

Încă un MINCIUNOI GROS tras de MITOMAN

Penalul mitoman Victor Ponta dezinformeaza din nou, spunand ca singura lege aprobata "fara impact bugetar" este cea privind dublarea alocatiilor la copii. A "uitat" de legile privind pensiile speciale pentru miliari, diplomati si functionari parlamentari. 

Penalul Victor Ponta sustine ca singura lege aprobata de Parlament, anul acesta, "fara niciun fel de impact bugetar, fara niciun calcul, si care a si fost promulgata imediat de presedinte", este Legea dublarii alocatiilor pentru copii, de la 42 de lei la 84 de lei. ,,Uită'', insa, ca au fost multe alte legi aprobate fara acel "impact bugetar" trecut in notele de fudamentare. Exemple: Legea privind introducerea pensiilor speciale pentru 160.000 de militari, legea privind pensiile speciale pentru functionarii publici si legea privind pensiile speciale pentru diplomati. Insa, in timp ce aceste legi privind pensiile speciale au fost initiate de Guvern sau parlamentari PSD, cea privind alocatiile copiilor a fost initiata de PNL, si asa poate fi explicata dezinformarea penalului.

Culmea este ca pentru Legea privind alocatiilor copiilor chiar au fost avansate cifre legate de impactul bugetar: circa 2 miliarde lei efort suplimentar pe an. In schimb, in nota de fundamentare a Legii pensiilor speciale pentru militari nu apare nimic la rubrica "impact bugetar", desi Legea a fost initiata chiar de Guvern. 

"Eu stiu doar o singura lege aprobata anul asta fara niciun fel de impact bugetar, fara niciun calcul, si care a si fost promulgata imediat de presedinte: Legea dublarii alocatiilor. Foarte bine, desi aia nu se facea asa, ca daca noi chiar avem grija de Romania, nu dublam alocatii fara sa facem un calcul. Acum l-a promulgat presedintele, marti la rectificare avem banii pentru a acoperi dublarea alocatiilor si toate celelalte lucruri care au fost adoptate de catre Parlament", a spus penalul mitoman Victor Ponta, la inceptul sedintei de Guvern de miercuri.

Citește și  Istoricul MINCIUNILOR cunoscute ale lui Victor Ponta(I)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”